.

.

Petua hilangkan malu bila jatuh depan orang ramai

Pernah jatuh depan orang ramai? mesti pernah kan? malu tak? mesti muka merah kan? tau dahhhh. sebab aku pun pernah jatuh depan orang ramai. adeh. stok mengundang bencana betul. jadi kali ni nak share tips macam mana nak cover malu kalau korang jatuh depan orang ramai.


tengking orang berhampiran
"oi apehal ni brader tolak gua nih?" so orang ramai akan kata laaa kesian dia kena tolak rupanya. jadi tak ah malu sangat kan? 


bangun balik dan jatuh kan badan berulang ulang kali
orang akan kata oh budak ni tengah praktis something la tu. terer budak ni.


buat buat pengsan
kalau jatuh dengan begitu tragis, korang boleh try ni. buat buat lah pengsan harap harap ada orang bersimpati dan hantar korang balik ke rumah. 


tarik kawan jatuh sekali
kalau jatuh sorang sorang memang malu. apa kata korang tarik kawan sebelah untuk jatuh sekali. tak ar malu sangat kan? 


so lepas ni masalah nak cover malu kalau jatuh depan orang ramai dah setle kan? amalkan tips di atas untuk kurangkan rasa malu. insyallah anda tak malu lagi lepas tu. amalkan lah. 


hehe.
2 Komentar untuk "Petua hilangkan malu bila jatuh depan orang ramai"

hak. hak.. kalau cikgu jatuh at sekolah laaaaaaaagi la malu gila baabs..

pernah gak jatuh dpn org.. then cik bambam buat yg no 1 tuh..kah3..

Back To Top