.

.

gerun tengok blogger lelaki..

apa punya tajuk daa...haha tapi tu lah yang aku tengah rasa sekarang. bila blogwalking susah nak jumpa blogger lelaki. dalam 10 mungkin jumpa 4. yang lain semua perempuan. mana pergi blogger lelaki? 


tapi kalau nak tahu, 4 blogger lelaki yang aku jumpa dalam 10 blog tadi, semua hebat hebat. serius. lelaki lagi hebat buat blog dari perempuan ke? sebab blog lelaki bagi aku lain dari blog perempuan. blogger lelaki kurang cerita pasal personal. kalau ada pun sikit sikit. 


contoh blogger lelaki yang aku gerun...jengjeng..ala korang pun mesti dah kenal punya kan. ben ashaari, darkbatman, akuserius dan jejakaterhangat.  nak tahu apa uniknya dan hebatnya blog ni? ni pun korang mesti dah tahu kan?


ben ashari dengan nasihat nasihat dia tentang blogger.
darkbatman dengan tips tips kesihatan lelaki
akuserius dengan info info yang menarik dan penuh keseriusan
jejakaterhangat dengan nasihat nasihat pada lelaki mahupun perempuan. kadang kadang jadi doktor cinta. hehe


apa lagi? jadikan dorang ni contoh ah! blogger perempuan pun ada yang aku suka baca entry dorang. kadang kadang aku jadi silent reader. nanti lah next entry aku bagitahu blog perempuan yang aku geruni pulak. wah gerun gerun.


p/s blogger lelaki udah udah la kembang lubang idung tu. sok aku puji blogger perempuan pulak..berderet deret aku bagi contoh esok. hahaha
13 Komentar untuk "gerun tengok blogger lelaki.."

kehkehkeh.. tq yerrrr sbb tag name aie.. terharuuuuuuuuuu...seyes terharu.. :D

aku suka baca blog lelaki lebih sempoi...tak emo sgt..

hehekk..
betol3.. sshn nk jmpe blogger laki..

darkbatman : terharu? haha.
Lizzie : betul betul.. tapi ada gak blogger perempuan yang sempoi2..nnt aku buat entry tu sok..haha
cik ezy : tu la kan.. dorang men nyuruk2..haha

blogger laki mmg x ramai but they awesome.hihi

hee,,dorang cool laa kan,,superbbbbbbbb =)

alamak..nak terharu gak ni. hehe..tp blog JT masih banyak kelemahannya..masih standard picisan dan perlukan sokongan ramai..

thanks ye cik Aish sbb mention nama JT kat situ..=)

kan? kan? susah nak cari blogger laki. bile blogwalking, asik blog pmpuan je. nk follow sume kang, kantoi usha blog pmpuan je. hahaha.

huhuhu sebenarnya ramai blogger lelaki.cuma kurang menonjol.dorg lebih kepada penulisan peribadi saja.

aku pun perasan jgk...
kenapa perempuan suka sgt share pasal peribadi yer?

setuju sgat2... lelaki bt blog mmg besh!

@putryteyanak tau camne org lelaki kurang emosi apabila blogging,...
....



Back To Top