gerun tengok blogger lelaki..

Tags

apa punya tajuk daa...haha tapi tu lah yang aku tengah rasa sekarang. bila blogwalking susah nak jumpa blogger lelaki. dalam 10 mungkin jumpa 4. yang lain semua perempuan. mana pergi blogger lelaki? 


tapi kalau nak tahu, 4 blogger lelaki yang aku jumpa dalam 10 blog tadi, semua hebat hebat. serius. lelaki lagi hebat buat blog dari perempuan ke? sebab blog lelaki bagi aku lain dari blog perempuan. blogger lelaki kurang cerita pasal personal. kalau ada pun sikit sikit. 


contoh blogger lelaki yang aku gerun...jengjeng..ala korang pun mesti dah kenal punya kan. ben ashaari, darkbatman, akuserius dan jejakaterhangat.  nak tahu apa uniknya dan hebatnya blog ni? ni pun korang mesti dah tahu kan?


ben ashari dengan nasihat nasihat dia tentang blogger.
darkbatman dengan tips tips kesihatan lelaki
akuserius dengan info info yang menarik dan penuh keseriusan
jejakaterhangat dengan nasihat nasihat pada lelaki mahupun perempuan. kadang kadang jadi doktor cinta. hehe


apa lagi? jadikan dorang ni contoh ah! blogger perempuan pun ada yang aku suka baca entry dorang. kadang kadang aku jadi silent reader. nanti lah next entry aku bagitahu blog perempuan yang aku geruni pulak. wah gerun gerun.


p/s blogger lelaki udah udah la kembang lubang idung tu. sok aku puji blogger perempuan pulak..berderet deret aku bagi contoh esok. hahaha

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :