contest km header simple tapi menarik

Tags

contest kali ni ditag oleh blogger comel lote mimie. waduh waduh. wakenabeb lagi aku hari ni. ok ok beres. aku join ye. walaupun header tak seberapa. eccey dialog nak geli je kan. contest ni dianjurkan oleh kilauanmarjan. 






ok. banner yang dipertaruhkan sudah semestinya banner yang sedang aku pakai sekarang. taraa.. 





header ni adalah header aku yang ke empat. dan yang paling aku suka antara header header yang lama. simple ke? aku just gabungkan kartun, muka aku dengan lolipop. sebab aku suka tengok kartun sambil makan lolipop. sebab tu tagline aku "hidup sedap macam makan lolipop." tak percaya? cuba ar. heaven weh. 



mangsa tag..




Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :