Cara pemanduan perempuan lebih bahaya dari lelaki??

Tags

what? berani kau cakap macam tu. haha marah ni marah ni. ok sapa la yang cakap macam ni kan. sebagai ahli ahli wanita sedunia, aku terasa tau. come on, jangan mudah copkan perempuan sebagai pemandu yang berbahaya. yang eksiden bas banyak banyak sebelum ni siapa yang bawak? fikir lah sendiri


"Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil menyifatkan dakwaan bahawa pemanduan kebanyakan wanita di negara ini amat berbahaya dan boleh mengundang kemalangan sebagai bersifat seksis dan menunjukkan diskriminasi jantina."



cara pemanduan lelaki pula macam mana?
bukan semua pemandu wanita memandu secara berbahaya. segelintir je. kebanyakan mereka suka memandu dengan perlahan. sebab terlalu berhati hati. tapi kalau kita tengok cara pemanduan lelaki pun sama juga. bahaya juga. mereka sangat terburu buru dan tidak sabar. 


salah ke memandu perlahan kerana ingin berhati hati di jalan raya? ah lelaki ni ada je lah tau. patut lah korang banyak saman ekor. hehe. apa kata korang wahai kaum perempuan sekalian? ewah. dah macam debat la plak kan. ok lah. 


kongsi kan pengalaman korang kat sini! bye

Cik Aish : petang ni nak jogging plus sit up 1000 kali. agak agak leh kempis tak perut? 




Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :