apa sebab korang join contest?

Tags

sebab dia beeeeessssttttt..
pang!! kena sebijik. ok lawak la tu ea? stop it. apa sebab korang join contest sana sini? macam aku ni ha. dah 999 contest aku join. satu pun tak pernah menang. tapi tak pernah kenal erti putus asa. (sambil nyanyi, "jika kau fikir kan kemenangan, kau pasti akan melakukan..blablabla)



sokong blogger sesama blogger
apa salahnya weh kita sokong sesama blogger. bukan susah pun syarat dia. sok lusa kau buat contest dia lak join kan. so help each other. tolong menolong amalan mulia. 


naikkan traffic
kalau kita join contest, bukan naikkan traffic sebelah pihak je. but both side will get the reward. sama sama boleh naikkan traffic. contoh macam kau join contest natural beauty, (pinjam tajuk contest abang stalker jap.ngeh ngeh) mana tahu ramai yang berminat nak bukak blog kau sebab nak tahu contest yang kau join tadi tu? who knows?


kalau menang, itu rezeki.
kadang kadang aku join contest bukan sebab nak menang hadiah. tu tolak tepi. kalau menang alhamdulillah. tapi yang penting, kita sama sama memeriahkan satu satu contest yang blogger lain buat. wah aku ni memang suka memeriahkan suasana. haha. 



so kalau korang kena tag, join tau. dulu aku pernah tak join bila kena tag. tapi sekarang dah sedar. kira beruntung orang tag kita ni kau tau! kira macam ingat gak orang kat kita. oklah. banyak cakap aku hari ni. bye.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :