Aku suka lelaki yang....

Tags
ok now aku nak ngaku...







yang..







aku suke lelaki yang susah nak dapat!!!!





hahahahahahahahah dan hahahahahahaha dan hahahahahah laggii...



nape begitu?oh kerana lelaki yang sukar didekati sangat lah mencabar dan cabaran itu sangat la suka oleh aku.!! hah.paham?bukan pe...listen...mengerti tak,kalau lelaki yang terlalu mudah nak dapat,contohnya mcm aku ngurat skit..trus dye on..huh tu maknanya aku tidak suka.tu maknanya kan.if u all nak tau..lelaki tu kaki pompuan.klu dye senang nak becinta ngn kau..tak mustahil dye pun senang nak layan pompuan lain.



tp.klu lelaki tu jual mahal,mcm tak nak layan kau..mcm susah nak layan kau..bukan maksudnya aku ni tak ckup hot.hahahahah..jahat la..jgn la assume camtu.!!!!!!!! ok smbung citer.klu lelaki tu respon dye skit je..hah..sah..sah...mmg sah..lelaki tu aku amat la suka!!sbb dgn pompuan lain pun kebarangkalian utk melayan adalah skit sekali!! 



jadi....mari kita mencari spesis lelaki macam ni...ingat!!!usaha tangga kejayaan taw! u all jatuh tangga..bangun sindiriw! lalalalalal~ 



tetiba rasa nak upload gambar dye..kenal?haha..ok.aku suke spesis lelaki camni la..susah nak dapat...haha mmg susah pun..ko pk dye sapa?nak pandang ko?cristiano ronaldo okay!! haha..lari dari topik..

Tiada Tangis Lagi

Tags

Engkau jadi kenangan dalam hati
Terlalu lama engkau pergi
Angin masih begitu
Alur nan biru

Memayungi taman kalbu
Kiambang menjadi lambang
Kau bagai bayang-bayang
Kini kuterbuang

Di danau tenang selalu
Seolah tidak tahu gelora di hatiku
Selama hayat ini kusimpan rahsia hati
Kukenang masa nan lalu
Terasa pilu

Ke mana harus ku mengadu
Kiambang menjadi lambang
Kau bagai bayang-bayang
Kini kuterbuang

Di danau tenang selalu
Seolah tidak tahu gelora di hatiku
Selama hayat ini kusimpan rahsia hati
Di sini kuberdiri

Tiada tangis lagi

kiyut itu sempurna!!

Tags
untuk pengetahuan korang,aku mmg suka yang kiyut..lebih kiyut,lebih sempurna.lebih happy!wah gitu..hahaha





SAMSUNG CORBY
perasan tak namanya pon kiyuttttttt..ulang sebut 80 kali...kompem kiyut..bahaha



kenape Corby jadi pilihan hati....
sebab dye kiyutttttt....kiyutt itu menarikkk..bila sms ngn kawan2...kuarkan hp dengan perasaan yang sangat kiyutttt...oohh corby...kamu mmg kiyut..


          kenape Corby jadi pilihan hati....
bila kiyut..senang nak pegang..klu hp lain..besar..tebal..pegang pun lenguh je tangan.tak sesuai utk girl2 yg kiyut2..tp dengan corby..pegang pun senang sebab dye nipis...i like!!
then,bila saya letak phone dalam handbeg saya...saya dapat beza kan mana handphone dan mana purse kerana? oh phone saya nipis je..hahahaha! dan konfem2 purse sangat tebal bukan banyak duit tapi banyak betul kad2 yang tak guna sebab dia cantik je terus nak simpan dalam purse so that's why lah senang nak beza mana satu...


dan yang paling terasa WOW sekali...
Corby saya touch screen..amat mudah sekali!tak perlu menekan keypad sambil menyakitkan jari...hanya sentuh sahaja...kiyut kan?hahaha..

ada design cartoon..





ada warna kuning,oren,putih,itam ngn pink..pilih la mana yang korang suke...warna warna muda ni sesuai ngn saya yang berjiwa muda,dan sentiasa tampil muda!!oohh sukanya!



oh saya amat cintakan handphone itu sekarang.saya punya kaler pink mcm kat atas tu..hihihi..

citer pasal 4 lelaki sewel

 sewel sungguh mereka mereka ini....meh cni nak ngumpat..hahaha keji lagi.oh suka!


lelaki pertama
awal2 masa baru2 kenal dye,wah dye la yang paling bergaya mutu keunggulan aku rasa.ensem taraf buleh letak la gamba kat majalah playboy tu!hah kelas gitu.tapi ada awek da.ada aku kisah?so fine.ko ade awek,aku tak heran.kita kawan.kau bongek kan aku.aku bongek kan kau.gurauan melampau antara kita mmg biasa la.aku tk mik ati.ko lg la mmg ati batu langsung tak terasa apa aku kutuk ko.hah.bgs kawan mcmni.

::tapi::

aku terpaksa delete kau dari friend list aku.sebab aku hampir2 dituduh merampas kau dari awek kau.oh apakah?aku tau la ak single.tapi takkan kot ak nak rampas...hohoho..lawa ke aku ni?sampai balak kau nak kat aku?hell ye kamu...tuduh ai mcmtu..ai bukan perampas ok.takpe..aku mengalah la.aku remove ko dr facebook aku.aku delete no fon ko dr hp lawa aku.fine.kt dah tak kawan.



lelaki kedua.
masa baru2 kau kenal aku,aku tak suka kau.haha.jujur okay punya statement ini.eh bahasa apakah?then,cuba gak la untuk suka kau.aku mmg tabik spring la sbb ari2 kau dok msg say gud morning kat aku.pastu slalu tanya khabar aku da mkn lum.mcm la kau nak banje aku mkn kalau aku lum mkn..poyo tul.ok fine.last2 ati pompuan aku cair gak la.pastu kan aku terima kau jadi kawan aku.pastu kan aku nek nyampah ngn kau.sebab kan kau suka paksa aku col kau.kau tak puas ati nape kau je asik col aku.helo.ko bukan pakwe aku.watpe ak nak kol kau?ada aku suh kau kol aku?hohoho..fadan la muka kau..malas da aku nak layan kau lagi..zasssss..buang kau dr idup aku.



lelaki ketiga
aku kenal kau sebab kau curi2 amik gambar aku kat putrajaya.hell ye.kau ingat aku ni model part time kau?sekali lagi terpk..lawa ke aku?haha.suka jap tetiba.ala nak perasan kejap je.hikhik.(sambil kelip2 mata)ok.pastu kita tuka2 email facebook.ok pastu kan..kita jadi kawan.haha.mudahnya dpt kawan.auuw..pastu kan..aku jadi nyampah gak kat kau.sebab kau pun mcm situasi lelaki kat atas tu.nak kawan ngn aku..tapi paksa2 aku col kau gak.ah jadahnya...zassssssss...delete kau dr idup aku gaks..hah hah ha.


lelaki keempat
kau ngurat aku hampir 2tahun ea.tapi kau tak pernah berjaya tackle ati aku.oh kerasnya ati aku bak sport rim 14 kaler silver tuh.hoh.!takpe.bagus.usaha kau adalah tangga kejayaan kau gak.haha.tapi aku nek nyampah kat kau sejak aku tau kau ni playboy nusantara.aku ingat aku sorang je kau cucuk ngn jarum kau yg tumpul tu.upenye2 ramai lgi.dan yg lagi dasyat tahap dewataraya..kau da ade steady..hah.mmg caker.hepp..tak bek carut.sory.nasib bek aku taknah kata yes pada lamaran kau.lau tak...aku jadi mangsa.ko ni teruk la.muka huduh..pangai pun huduh.hell!




ok sekian.
p/s tgh tggu lelaki kelima dan seterusnya.yg sewel2.bhahahaha..hahahaha...muahahaha...kohkohkoh

peterPORN !

Tags
ahaks...peterPORN..peterPORN...sila kuatkan suara bila tang PORN tu.haha..sukaaaaa ea kamu!!hamboi hamboi...lempang mau?



ariel peterpan dikatakan merakam aksi panas dye dengan Luna Maya..bukan kaler Luna okay.Luna maya yang nyanyi lagi suara ku berharap..(tatau la tu)



tetiba aku teringat dulu ariel ni femes gak orang ate dye tak suka gosok gg..pastu bila wartawan intebiu dye..nampak gg dye kuneng2..eeii hell sungguh

::so::

aku terbayang..camne dye wat adegan2 panas..comolot2 ngn si Luna tu ea..Luna tu tak geli ke?

haha tinggi imaginasi..yuckk!dushhh dushh..

UPSR dan PMR akan dimansuhkan?

Tags
tak setuju!saya bangkang yang arif..



aku bace tajuk je la kat paper arini.tapi takde la bace tajuk je kan.aku ada la baca isinye sikit.masa pun tak banyak tadi.sempat usha jap je.tapi aku bangang eh bangkang la bende alah ni.



apa tujuan UPSR dan PMR?takkan saja2 je kan.sebenarnya dua dua exam yang korang tak suke kecik2 dulu byk pekdah nya.bende tu la yang akan menilai sejauh mana keberkesanan,kepandaian,kepintaran,kecekapan,kerajinan ko   dan macam2 ke-an lagi la..sepanjang kau berada kat sekolah.6tahun kau dok sek rendah.kau kene ada satu exam utk menilai kau.dari situ kau leh tau mana arah tuju ko lepas tu.sama ada ko toreh getah lepas tu,atau kau masuk asrama.



pastu..3tahun kau kat seklah menengah.dari pom 1 sampai pom3...mesti ada satu penilaian utk nilai kau gak.sama ada kau layak utk masuk asrama penuh mcm mrsm ke..apa ke..atau kau nak jd pom pom girl?pastu leh la bg kesedaran skit kat kau..yg kau kat tahap mana skng..da pom 3 masih tak sedar2 lagi?2 thn lg ko nak spm.ha gitu la.



aku bayang kan skng.kalau la takde upsr ngn pmr..dak2 skul especely dak2 skul zmn skng.leka dibuai mimpi basah indah.lau kau tak tampar skit pp dorang ngn exam2 ni..ko rasa dorang nak belaja ke?at least la kan..kalau ada upsr ngn pmr..kalau dak tu tahap bangang nak mapus pun..at least ada gak la dye pgg buku sehari sebelum periksa!ni tak.ko nak mansuhkan uspr ngn pmr.pAStu kan, aku tatau la dak2 ni dari darjah satu..dari bodoh pakai bj sekolah...sampai la ko tingkatan 5..da leh beranak..ko baru nak dinilai.ngn spm sahaja.



jgn la.pebende ni.aku kalau buleh..ari2 biar dorang exam.bru dorang rasa.belaja tu susah.jgn ingt bende senang je klu tak bersusah dulu!aku dulu bulan posa kene mik pmr tau!lepas sahur trus baca buku sampai la pagi.hahaha..ingt ak tipu ke?entry lain ye aku tipu.yg ni ak seyes k.kikikiki.aku kan rajin.ni ko leh lak mansuh2 kan..jadah ea...

tragis nye

Tags
ok.apa ni?takkan dapur gas lak kan.kompem2 la ni jamban.tempat kite melepas kan sume hasil2 toksik




ok.ni lak apa dye kalau korang pandai.hanphone?yee betul.pandai!sila amik adiah di kaunter ye.ngee~



satu jamban,satu lg handphone.apa jadi kalau handphone jatuh dalam lubang jamban?korang amik tak?hahaha..jawab dalam hati je okay.tapi aku amik.aaaaaa..aku terpaksa.aku da takde sen da nak beli hp baru masa tu.ak pejam mata....oohh tidak..aku seluk tangan aku..bluerks..ha..korek korek.capai2...yes!berjaya gak aku amik hp aku balik semula!yeehaa..gasak la kan.dulik pe aku.aku keringkan hp bwh kipas.agak dalam seminggu gak la aku off hp


taraa...hp aku leh pakai balik..
tapi..

sebulan lepas tu...

::rosak::
hampeh ko.tak kenang budi punye handphone.penat je aku bertarung nyawa amik ko kat lembah hina aritu.hell ye

busukkkkkkkkk

wahai lelaki..jaga la hati gurl kamo!

aaah..mood boring arini sebab tatau nak g ane.sabtu babe..enjoy!enjoy pale otak mu..gua da kering kontang ni fulus tarak..bf pun tarak.lau bf ada..leh ngendeng2 mtk die banje.muahaha..keji.

keboringan aku arini blog membuatkan berjalan nya aku.hahahah..paham?bese la.BM aku A1 kan.artinya,aku jalan2 la kat blog org.then kan aku bace la mcm2 cter ade.macam macam adaaaa!!byknye pasal frust nonggeng la cerai berai la kutuk pakwe la pening ngn masalah hati da perasaan la.aha.kejinye.sedih ditinggalkan la.g cari lain. so pade pengalaman aku la der..dua2 belah pihak mesti understanding.lu tak paham gua,camne gua nak paham lu.ha gitu..

ok.aku nak higlight skit.bukan higlight rambut okay.itam itu menawan.hah.promote plak.ok.aku nak highlitght skit pasal lelaki ni.aku tgk la kan..lelaki ni tak baper nak paham la hati pompuan nih.hahha..tragis.kejinye statement.jujur!

ok ni tips utk korang ea.

1. slalu la coll atau msg awek kau.kau jgn kedekut kredit leh tak wahai lelaki.hahah.kau kene praktis start dari skng.kuar duit skit.bukan pe.da kawen nnt lg byk sen kau kuar.mcm air!hah.pompuan ni bila kau rajin msg rajin coll tanya khabar..dorang rasa hapy tau.rasa..wah,baiknya pakwe aku amik berat kat aku.wah..pakwe aku slalu col aku.wahh mesti dye rindu aku.wah bestnya..dan bermacam2 wah lagi la.ha gitu.kalau kau seminggu skali susah nak col..payah la.silap2 awek kau kawan ngn jiran kau pun kau tatau,ha fadan la muke kau!


2.aku suka kalau pakwe aku bila kuar ngn aku,tak pandang pompuan lain.hahaha.aku rasa mmg lumrah la.pompuan mana yg suke bila pakwe nye pantang nampak pompuan hot kit,sampai tertoleh2 sampai skit lg nak berpusing pale tu 360 darjah??kau paham la kit hati pompuan ni.kau ajak dye dating,dia da mekup lawa2..siap beli bj baru,bra baru,utk kuar dating ngn kau.hah melampau tu.pastu bila kau jumpa dye..bukan kau nak puji eh cantiknya cayang abang ni.tapi kau leh lak pandang pompuan lain.kalau kau pandang makcik cleaner atau makcik tukang kira bil kat kaunter restoran tu..takpe la gak.sbb makcik kan.manede makcik yg hot2.sory makcik.contoh je.mampos aku lau makcik makcik yg singgah blog aku.bhahaah


3.uat la surprise.kau ni..tak romantik langsung la.bila befday awek kau..kau leh uat bodo je kan.setakat wish kat hp,msg, tu..ala..anak makcik kantin yang umur 10 tahun tu pun boleh buat la okay!kau jadi la pakwe yang..huhh..mmg care la.kalau sok tu befday awek kau,kau buat la surprise.konon2 kau tak ingat.pastu awek kau mcm geram geram je kat kau.dye ni lupe ke befday aku?ha gitu.pastu kau ajak dye kuar mlm tu.kau kuarkan kek arijadi.taraaa...eh abang..mana dtg kek ni?ha gitu..surprise awek kau.tapi kau jgn uat loyar buruk.kau jawab eh kek ni baru turun dari langit la syg.hoh.kene pelempang sebijik kau jgn cari aku la.wakaka.pastu kan..awek kau pun tiup lilin  malu2 dlm keta tu.pastu kau tayah la bg adiah.tu tk penting.ckup la kalau kau cium dahi dye..hepi besday sayang..i luv u. waaaaaaaaaaa...suke.suke.dahi je okay.kau jgn gatal2 ngn anak dara orang.hm mesti awek kau rasa sgt surprise dan dye pun batalkan niat nak cr lain.eh tetiba lak.


ok.orang kata 2 tak elok.3 lagi afdal.so ckup la 3 cara utk kau wahai lelaki praktikkan kat awek kau.ingat!perempuan ni hatinye lembut.kalau kau care dye elok2..nescaya pompuan tak cri lain.tp lau dye cari lain gak fadan la muke.hoho.takpe.aku ramai anak buah lelaki.nnt aku rekemen.keji keji!


hanya gambar hiasan..apakah motif gambar ni.orang becinta je paham.aku tak paham la

GERMANY ohh GERMANY

Tags
apa sudah jadi dengan CAWAN DUNIA FIFA kali ni..yang diharap menang,kalah tetiba.yang diharap kalah,terer tetiba jugek.huhuhu.btul la member2 aku ate.bola tu bulat.mcm2 leh jadik.tp mmg la bola tu bulat.manede bola londeh weh.hahaha..ops.terlebey suda.keji k

setakat ni yang aku tgk menyerlah Argentina ngn GERMANY.lepas menang besar baru2 ni 4-1 dengan Korea Selatan.mmg layak ke next round.bagus2.syabas.tapi mlm ni aku gak tejezut gak la tgk Germany.bukan ke masa first round aritu terer bebenar kalahkan si lauk australia dengan 4-0?pastu korang terlonjak2 mcm tak nah menang sebelum ni lak kan.keji korang kan.hahah..sian aus.

malam ni apa sudah jadi?penalty pun takleh makan!kalah ngn seriba eh serbia 1-0.!ahahaha...aku jadik pelik.lalu aku termenung seketika.oh apakah.tetiba ayat skema kuar dalam penulisan kali ni.hahaha.BM aku A kan.patut la pun.ok.lepas aku pkir2..dan pkir lagi..sambil uat muka kerut2 comel..oh tidak.aku jumpa satu jawapan.aku rasa la kan...

GERMANY sengaja kalahkan diri die..hahaha 
sebab?


  • kalau GERMANY menang mlm ni kompem2 la dye akan jumpa ARGENTINA untk next match nnt.oh btulkah ramalan ku?ramalanku benar belaka..tetiba nyanyi lagu kumpulan umbrella.hell ye.haha
  • kalau GERMANY kalah mlm ni..die akan jumpa ENGLAND.so GERMANY mmg keji la..sbb bajet akan kalahkan ENGLAND.ko tau kan aku penyokong england..walaupun keeper nyee mcm hell.hahaha.
so tu la aku punye andaian.ntah btul ntah kan tidak.tp logik gak.kalau jumpa si ARGENTINA,maybe susah kit la nak menang.so better jumpa ENGLAND.ahh benci benci..hua..apa la nasib england..ohhh england.tba2.

haha.aku tau korang sume da lama bajet bende ni.aku je baru tau.sebok la.keji tau korang!

sesi ngumpat

Tags
ok.sebelum aku mulakan sesi ngumpat bersama azwan..bek aku bace bismillah dulu
bismillah..samekom..


ok.mtk ampun mtk maaf.patik nak numpang ngumpat.



geram gile germa gile.tgk taip pun da salah.geram ok.bukan germa.dulu aku suka kawan ngn kau.nak tau tak nape.sbb kau suka kacau hidup aku.kau suka buat ak gelak sampai nangis2.pastu bahu terhenjut2.huduh ok.nasib bek comel lgi masa tu.haha.


ko tau tak..dulu kau penah usha aku?kau penah ajak aku kapel?ko lupe ke?lagi satu aku nak ckp..aku reject kau dulu.sbb aku pilih kawan baik kau utk jadi boipren aku.hah.tragis kan.pastu kau leh lak nak putus kawan ngn aku kan?ilek la.aku lum kawen lg la.usaha kan tangga kejayaan.tp ko pilih utk putus kawan ngn aku.hell kan kau?


ok.jadi aku relakan pemergian mu.cewah.jiwang gile baks.geli okay.

tup tup tup.aku putus.bukan badan aku yg putus due.rambut putus tu ada la sket2.cedey.

 

ok sambung citer.
aku pun putus dengan jayanya.putus cinta meyh.lepas putus apa jadi??
jadi single la.jadi apa lg.tu pun tkleh pk.ops.sory.sesi lepas marah da stat.

bila aku da takde boipren ni..kau dtg balik ea dlm idop aku!kau bajet nak cucuk aku ngn jarum ko ea?da asah lom?kalau tumpul tayah cucuk la.aku ni mmg susah kalau org cucuk jarum ni.bukan la aku ni pekak badak tak paham.tp ala..biar la rahsia.dlm ati ada taman der.taman tu lak kecik je.ala2 comel kan.so kalau da gitu atenye..kompom2 la yg leh masuk cuma sekor je.eh sorang je.jadi secara ringkas nye aku ni tak mudah tukar2 cinta ye.haha.sila amik perhatian


tapi kau dtg balik dlm idup aku kan.tak malu ke?dulu kau taknak kawan ngn aku kan.skng kau dtg balik.kau ingat badan kau tu chipsmore?kejap ada.kejap ilang!eh lapa lak rasa.


kau msg aku kan.leh lak kan?kau msg suh bg pluang kat kau kan?hell tau.ok la.aku kata apa tau.aku ate gini..ala weh,bg la aku masa.aku taknak pk pasal boipren2 la skunk.lgipun aku lg tua dr kau.gitu la aku ate.tua?helo..beza umur cume 4 tahun.hoh.,byk gak tu.so ko nak kat aku gak kan.kang ak yg monopos dulu tau!wakakaka.lari dr tajuk


ok.so bila aku da ate gitu,ko pon ngn konfidentnye kate..nak buktikan kat aku.ok fine la.aku tgk je.sejauh mana kesungguhan kau wahai lelaki.tapi...


kau leh lak malukan aku kat wall facebook kau kan??kau leh lak suka2 add aku,pastu ko kata kat wall ko nyesal add aku.lum sempat aku nak komen balik..tgk2 ko da remove aku kan..walaweh..mantap la.ko mmg care la.mmg unggul la.gaya mutu keunggulan la kau care aku.bagus2


ok.gini ea.jap jap.aku nak tarik nafas..


ok.fuh.lepas da.tutup idung pat! hahaha.takde la.aku gadis penuh etika okay.pe main kentut2 sepah2 ni.hahaha.so...pasni apa ea aku nak uat ngn kau?dgr sini ea...(gaya samseng lak aku)



first..aku takkan tegur ko lg la.

second...aku takkan layan ko lg la.
third..aku buang no ko la dr hp lawa aku ni.
fourth..ak block ko trus la dr fb aku so ko tak leh add aku lg.
fifth..ko tgu la.
sixth..ko tggu k
seventh..tgu jap..
eight..jap ar..
ninth..hahaha..aku marah ni..
ten...putus sudah persahabatan kau ngn aku
MOHD FAIZ


da tamo marah2 lagi.ilang sudah kecomelan ku.

kesian.eh sekian.


 

mimpi basah

Tags
cemekom tawan2..

aku boring nak mamp** ler...
kenape?
tipu la tatau!haha.sebab sekolah dicutikan maka ISM pun dicutikan meyh!
jeles tak jeles tak
jeles la.oh gedik.

then macam biase lah duduk melanguk dalam bilik...
layan facebook.oh..aku mmg rajin membaca buku..sila respeck gua okay.facebook ibarat pelita hati.
rosak bahasa.

 
 hey ada sesuatu nak gtau la.hakhak ingt balik..aku rasa heaven la..
 
ade lah satu hari ni aku mimpi....
aku jumpa sorang pakwe ensem ni
ada la muke dye ala2 farid kamil gitu..oh abg farid ku sayang.apakah?
ok.stop berangan.

 
brother ensem tu leh lak dtg mah aku bwk rombongan minang.heh heh heh
aku apa lgi.ibarat aku mengantuk disorongkan bantal busuk.oh gatalnya. so aku pon terima.ahh..malu la.sambil mak tanya,aish,sudi ke terima?
aish pun kata..sudi mak.ahh malu lagi.langsir dapur koyak kene rentap..biasa la mcm org dulu2..bila malu2..pintal langsir.helo?
 
pastu kitorang pon kawen.haha
malam pertama...
pun masuk dlm mimpi aku tuh.uwaa..
helo..perlu ke aku story kat sini?
tak perlu kan?ala..malu la!nyampah la.hahahaha
 
 
takpe lagi korang..yang besnyee....aku terjage.....then???????
aku tengok jam kol 5 pagi...
and aku syum sorang.hah.mabuk pe.heaven la rasa.
aku pun pejam mata balik.harap2 ada la sambung lagi mimpi best tuh.

 
haha.tp last2 aku mimpi kene kejar ngn rimau lak!hell ye.nak kenekan aku.
shit gile!
aku teros bgn pagi dengan dua mimpi yg berbeza.tp aku suka mimpi yg malam pertama tuh!
gatal okay.lempang pp ni kang!


haha.aku tak sempat lak nak snap gambar aku tdo mlam tu.tp takpela.gamb ni pon ok.ha lebey kurang camni la muka aku lau tgh tdo.tp masa tgh mimpi best tu agak2 muka aku camne ea.ohhh tidak!

ok tu saje....tak de best pun.cume pelik.adakah aku baru baligh?ohh apakah?aku pompuan okay. ade je idea nak usik2 ai tau...tsk tsk!


tadaaaaaaa ~ malu2..pejam mata sket..ingt lg mimpi mlm tu..hahahaha..nyampah!

putus kawan sebab bola..apakah??




ok.ini hanyalah satu perenggan yang pendek je dr aku.world cup yang berlangsung baru2 ni membuatkan semua penyokong terlalu taksub dengan team feveret mereka.betul kan?dan perlu kah..sekiranya team feveret itu kalah..dan diejek oleh kawannya..maka..dye membuat keputusan untuk membuang kawannya itu.kelakar la.adakah nilai persahabatan itu diukur dengan gaya sebegitu?renung renungkan lah.world cup selesai dengan jayanya..tapi persahabatan yang putus boleh kah disambung balik dengan jayanya?

perasan tak ayat aku kali ni skema sangat?haha gasakla!yang penting..aku happy!



ghairah bila tengok mereka

Tags
 
amacam..ada gaya janda berhias tak?kekekeke


 
aku ckp i luv u..ko pun ckp i luv u.tiruuuu..tak
 malu


 
agak2 kalau ak berdiri sebelah dye..sama tak?


 
yg ni aku tatau nak komen pe.haha


 
tgk gambar je okay


 
ha ni aku suka.tatau nape.camne la nama ni lak yg mak kau pilih masa register kat sepital dulu ea.


 
 ni la menatang nya.sweetnyee...apakah?

 
 
nie sumpah2 okay..u all kalau kutuk2 aku..aku sumpah u all jadi minatang ni!


 
lambai..lambai..ade gaya mis weld tak?of koz la tak!haha


 
gajah ni tgk2 lak askem aku.nak ckp je la.tayah jeling2 okay.

 
adakah aku juga muda seperti mereka?


untuk senyum,senang.untuk ketawa pun senang.untuk menangis lagi la senang.

tapi...

untuk hati ni girang seperti dulu...

untuk berasa ghairah dengan kehidupan saya seperti dulu...
untuk bahagia seperti dulu...

mungkin memakan masa

tapi takpelah..

saya akan cuba



Camne nak buat lelaki sayang kat kite?


Tajuk nak hot.hakhak.girl girl yang masih blur blur tatau camne nak kasi pakwe u all sayang giler baks la kat u all,nah nak share tips.hakhakhak.yang boy boy nak bace pun buleh.sila sila.gay gay tayah bace okay.
1.CHILDISH
jangan nak geli geli ok.tp mmg betul.kajian mengatakan,lelaki akan sayang u all if u all ada perangai cam budak2 sket nih.tp jgn lebey2.aku lempang kang.yela.sifat keanak-anakan ni actely jadik tarikan guys.gitu..hakhak.nanti kan,lelaki akan kata apa tau,eh comelnya girl ni..geramnya..cutenya..wawawaawa.lelaki ni maybe akan rasa sedikit ghairah u know bila tgk gadis2 comel bersifat childish ni.tba2.hekhek.tapi jgn over sgt.biar berpada2..ala-ala sweet gitu okay.
2. MENGERTI LELAKI
if boifren2 u all ada terbuat salah ke kan…contohnya,terlupa befday u all ke coz bz,atau terlupa janji nak dating ke..ha camtu..u all jangan la terus marah2.sian dorang.kan kan.girl2 sume,maafkan la pasangan u all.paham la situasi maybe they all tak sengaja.kan kan.ha suka la tu lelaki ..aku bela kau!tp kalau kesalahan berat mcm terdating ngn pompuan lain ke,terteett ngn pompuan lain ke..tu u all tikam je ngn lidi sate tu kat muka.kasi huduh.yang tu u all jgn tggu2 lgi okay.hah.batu api plak aku ni..
3.MENGHARGAI
u all ingat kita kaum pompuan ni je ke yang suka dihargai dan dipuji2?haa..silap.ectely,guys ni kan,Nampak je keras dan kasar,tapi kan..ati dorang ectely lembut okay.they all suka la kalau u all puji dorang.contohnya..eh,bie Nampak ensem la pakai spek mata itam arini *even dorang pakai ari2 tiap kali dating ngn u all*takpe.puji je.contoh lagi.eh suka la tgk body bie.nice.*hakhak yang ni aku takkan praktikkan kot.geli geli.*hm.lelaki tu mesti bangga gila sambil kembang kempis idung pastu ngn koyak2 lg suar dalam dorang bila kene puji ngn u all.haha.pastu level sayang tu naek mendadak.ngee~suka la tu..
4.MENJAGA PENAMPILAN
okay.part ni aku suka.hahaha.senang je.u all makeup lawa2..ala2 lisa surihani ke kan.tp jgn over sgt makeup tu.nnt lelaki tak suka.sbb lelaki ni mata dorang lg suka yg tulus,suci,bersih,murni,dan semulajadi.gituuuu..hehehe.better u all makeup nipis2 je.okay.less is more kan.tp jgn jaga luaran je.kang muka da tiptop,sekali kuku kaki mak ai!panjang,itam lak tu.bluerks.u all jgn ok.jatuh standard kite sbg girl2 berpotensi ni.,hoihohohohoh.lagi satu,kot2 la kan u all da berjaya curi dye jadi husband u all,da kawen jgn selebet2 la.aku pun nyampah tgk.laki tak suka okay.kang trus ilang nafsu nak berduet atas katil.apakah?

Oklah.cukup la aku bg 4 je dulu.kang bagi banyak2..u all lupa.maklum la kt ni kaum pompuan byk benda nak pk.nak gossip lagi.kan kan kan.so aku bg 4 je dulu.u all kalau nak lelaki sayang..praktik ni dulu okay.aku takpe.aku solo lg.jap nak ulang lg ngn tulisan yang lebih jelas.AKU SOLO LAGI.ohh apakah?gedikgilegedikgile..

pst..lagik satu.cicir lak.ni nak kasitau,kalau u all da buat mcm2 nak kasi lelaki syg kat u all,tp dorang tetap pekak badak buat bodo je,u all tinggalkan je k.hahaha

CLASH

ooh apakah?gosip kah?sila abaikan.


 CLASH! dush dush..sila sebut perkataan itu dengan diiringi bunyi kilat sabung menyabung.
clash bermaksud putus.putus itu clash.gasak ko la nk define camne.so if u all clash,apa patut u all buat?menangis?menjerit?or u all nak ketawa berdekah dan berdekah lagi mcm orang geletek ko?takkan la kot!mau kene makan kaki lak kang.lain la kalau masa tu u all da ade pengganti..aauw terbaekkk dari ladang.hekhekhek.leh la gelak gitu.hekhek.gelak evil

clash bagi aku....dah mcm rutin harian.haha.melampau la tu tipu!simple je.ko idup ni utk apa?utk cari yang terbaekk kan?sume2 ko nak yg terbaeek.result terbaeekk.,*result ak ckup mkn je kot*,pastu kan u all mesti nak keje terbaeek.*bukan bos yg ensem terbaek okay..gatal gitu* n lastly bila u all da achieve sume tu..baru u all pk nak kawen kan kan kan dan kan?elehh..gatal la tu!hahahahaha hehehehe hohohohoh.bestnye kawen.makkkk!!

so balik pd point asal.bg aku,dlm life ni..once ko break ngn pakwe lama ko,ko pejam mata..ko ckp la.."masih ramai lg yg terbaek" ops.bukan dari ladang ok.haha.dan yg paling penting..ko kene terima kekurangan orang tu.ko pun bukan la terbaek sgt kan??hohohohoh..



scene tgh tgk muka kat cermin.agak2 ko..muka ni,susah tak nak dapat pengganti?gituu..hahahahaha




oh keeper ku sayang

Tags
oh keeper...
nape kau buat aku begini.
nape kau sia sia kan kepercayaan ku pada mu
nape kau bikin gua panasssss
nape kau jadi keeper 

ohh keeper..
bangkit la dari mimpi2 indah kau..
sedar lah dari khayalan kau..
ketahui lah kau..bahawa kau bermain untuk pasukan ENGLAND!!
dalam CAWAN DUNIA FIFA 2010!!!


nah tengok sendiri scene si Keeper ni..ooopocot..melatah ke..sampai tergolek bola masuk gol..ngeeee~







Cawan Dunia FIFA

Tags
  1.  kumpulan A, France mungkin mara ke hadapan.
  2.  kumpulan B, Argentina mungkin mara ke hadapan.
  3.  kumpulan C, England mungkin mara ke hadapan.
  4.  kumpulan D, Germany mungkin mara ke hadapan.
  5.  kumpulan E, 50/50.
  6.  kumpulan F, Italy mungkin mara ke hadapan.
  7.  kumpulan G, Brazil mungkin mara ke hadapan.
  8.  kumpulan H, Spain mungkin mara ke hadapan 

maka aku nak gtau kat cni..ENGLAND bakal jadi juara dunia.okay.lu nak marah gua?nak baling botol?sila kan.gua tak sentap okay.hahaha