tips kasi lupa itu EX boipren!!


sila baca tajuk dan faham kan.


tak faham?meh ak translate kasi faham..tips to forget ur boifen.ok understand?huh..tetiba spekang.ok tamo merepek2..meh cni nak share care2 nak lupa kan kau punya EX boifen ke EX skandal ke atau EX husband.

1. kalau kau ade Facebook atau YM atau Twitter atau pape je laman soSIAL,sila halau dye dr frendlist kau.sebab kau dlm proses nak lupe kan dye kan?so kau mesti jgn pandang nama dye,gambar dye,atau tau pape pekembangan pasal diri dye.at least klu dye ngurat2 mane awek kat laman soSIAL tu,ko tak la sakit ati rite.


2.klu kau ade simpan gambar tak kira la dlm album ke dlm laptop ke dalam almari baju ke..plis.buang.sebelum buang kalau kau nak lepas geram,kau conteng2 muka dye sampai huduh..pastu ko tak la nyesal dye tinggalkan kau.huduh kan?ha gitu.pastu kau koyak2 kan.bg la ikan makan ke.yg penting kau jgn simpan.tp amaran keras..jgn kau jampi lak gambar tu.haha tu keji.ai tak ajar okay




3.kau buang no fon atau pape no yg berkaitan ngn dye.jgn kau contact dye.tp klu dye col kau..kau jawab la.tp jual mahal skit.konon2 mcm ..pe sal lak mamat ni cr aku ni..ha camtu.jgn la kau rasa...ohh EX aku col aku..plis back to me.. huh jgn okay.amik cermin..kau lawa.so kau leh dpt lg ensem dr dye.


 care ni leh bantu ko lupe kan ex..haha..cube la..heavenn...

4.klu kau rasa lonely tahap semut or whatever..(semut sangat lonely okay sebab tu dye pasang kawan ramai2) kau ajak sapa2 member baik kau kuar berpoya2.tp ingat..jgn la kau pergi clubbing.tu sangat la keji.ajak g masjid ok gak.huhu yg ni ngaku aku poyo.



ok ectely care 1-4 ni da common sgt.dak tadika pun tau care2 ni.so tujuan aku uat entry ni nak tanya pendapat sapa2 yg lebih bernas.lalalala..plis...sambil uat muka comel..so penat je korang bace dr mula kan.sebab ectely motif nye ai nak tanya u all.haha.jgn maraa haa...

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :