.

.

go GENTING go! episode last

huh..nak abeskan part ni sebab da malas nak kepalahotak ni nak pk2 lg..huhu!
secara ringkas nya..layan dulu gambar ni.


ko tgk...punya hati girang da mcm kanak2 tadika g rombongan..pagi2 buta kul 6.45 pagi aku da dressup tepi komuter..komuter lagi.haha..jum kt gerak ke KL Central..yeeha..masa ni da ecited gile da.org gila pun tak ecited mcm aku.oh sengal.



ok.dipendekkan lagik citer..konon2 aku da sampai la kat Genting Highland.lalala..bila sampai je.ngn muka penuh konfident g la kat otel FIRST WORLD.

          "ehem,ade bilik kosong?"bajet mcm otai je tanya kan...hakhak
          "ehem gak..takde.sume otel kat genting ni FULL BOOKING" berlagak je jawab

 ok.redha.tekejut.muka pucat lesi.kahkahkah..amik kau.nak tdo mana malam ni?tiket bas lak aku amik sok ptg.mampus...masin dow mulut aku tdo kat lobi.agak la..takkan la kot.kene rogol kang tak pasal2.

so caner?
tapew.kita men dulu.nnt2 pk.pale otak tul.tp tul gak.kang dok pk2 lama sgt.masa pon abis.bek aku g main dulu.lalalala..



taraa...cantikk nya..(uat2 hapy..padehal dlm hati..trauma lg pk pasal otel.kahkah)



cantek kan kan kan.mcm umah cite Hansel And Gratel lak.hehe.ni la umah Chocolate!nyumm..



ok.dalam umah Chocolate ni..bukan la sume objek dlm ni sume nye coklat.jam ni bukan la dibuat dr coklat.klu dibuat dr coklat..kompem aku bwk lari jam ni..bhaha..




masa ni tgh cuba utk terima hakikat yg kitorang tak dpt otel mlm tu.so aku tatau posing ni menggambarkan perasaan apa.bengang?atau takde pape perasaan melanda.ntah.hahaha.member ak da cekak pinggang tu.ayo..



ngee...lupakan jap pasal atiw yg panas.jom sejukkan atiw dlm Snow World nih..lalalala...weh..member aku baling salji masuk suar aku.sjuk aku punya.hahaha..bodo.



tetiba terpk..boleh tak kite tdo dlm bas ni mlm ni.amik kau..tggi imaginasi.terima la hakikat yg kau tak dpt otel!!!!




Flying Coaster....itu dyeee...ade berani?tgk muka la...br tau berani ke tak



"shin...camne shin..nak naek ke tak?amalan ko da ckup lum?"
"buleh.wanita boleh."



 "shin..konfem ea ko nak naek sume menatang ngeri tu...cpt..ada masa lgi nak ubah fikiran.klu ragu2..kitew naek ni je."hahahahaha




sambung balik isau.ok ni la otel bedebah tu.ectely ak usaha gak nak carik otel lain kan.tapi sume penuh.lalala..pe ke jadah sume org naek genting time ni.nyusahkan aku tul.aaarrhhgghh..ngerang jap.hahaha




bila da buntu..otak beku tahap iceberg..rasa mcm nak tepon sume skandal2 yang ade.mcm2 idea dtg.nak suh dtg cni amik kitorang.sebab klu nak balik arini..kompem2 tiket bas tarak..oh skandal.nape la masa ni aku jd baik...sekor skandal pun takde..oohh sapa2 yg bace blog ni.pilih sy jadi pacar mu.sy baik..skandal sekor pun takde..lalala..market sempat lgik..apakah..??




perasaan isau bersilih ganti ngn perasaan gedik nak main sume permainan.lalalala..jom main minatang ni dulu..mana tau kot2 jumpa tiket otel kat celah2 buaian ni.hahaha..


ok.abes da cite...
da tu pe sudahnya?
tuhan sayang kami.ada la insan laen jualkan tiket bas kat kami masa tu.oh syukur nye.
maka kami pun balik amik bas kul 8 mlm.lalalala..tk jdik tdo otel.terbakar la kau!
marah nih.





4 Komentar untuk "go GENTING go! episode last"

i SO wanna go genting! miss that place! =)

hehe...u should go..enjoyyy!!

bile mase punye gmbo ini?
-hana-

Back To Top