.

.

go GENTING go! episode 2

Baik la murid murid..kita sambung citer.bukak muka surat bla bla bla…LEMPANG? Jap.tgh pk..sampai mana aku citer aritu.muahaha.tepuk2 muntut skit.ok da ingat da..lalalala

 gamba takde kene ngene ngn tajuk.sj je letak.lalalala
 
“ok kak..kami nak tiket Genting plus bas pegi balik plus tiket theme park plus otel plus pakwe ensem skali.buleh?” 
abaikan yg pakwe ensem tu.takde dlm skrip.

“maaf dik.kat cni pakej yg ade cume tambang dgn theme park je.otel otel kene cari sendiri”kata akak tu dengan muka toye takde rasa bersalah.
!!!helo..dtg jao2 ni nek komuter bagai..ko ckp pakej yg ade tu je?tak leh blah okay.!!!!

Tapi takpela.disebabkan akak tu uat muka toye ala2 tak bersalah,aku kata ngn member aku..takpela.amik je pakej yang ade.pakwe ensem pun takde dlm pakej tu.so redha.otel2 tu blkg kira.nnt aku booking la.klu takde..tdo lobi je.so dgn megah sambil idung kembang kempis aku pun bayar.cash.sah?sah.

….tiket da beli.utk 3 orang okay.total RM tak perlu la sebut cni.tp ckup la klu ak gtau..agak kering gak la bulu nak bayar kan.haha.geli okay.so dengan hati girang mcm kanak2 ribena yang comel,sila scrol ke bawah utk lihat muka kami yg comelkitorang pun blah tinggalkan akak kaunter tu.balik nek komuter gak.llalala..bangga nek komuter.konon.


aku tak suke diganggu secara seksual.jadi aku nek ladies coach.hahaha..jap jap..ade ke nak raba2 ai???

Pastu dipendekkan citer..sbb aku pun malas nak citer meleret2 bukan rajin pun korang nak bace,aku tau da.so aku pendekkan citer.ok paham?ke berbelit.dulik kan.

In short..(ewah) tgh syok men facebook kat umah ngn suar short..bunyik lak hp comel aku.bukan bunyi col.takde sapa yg col aku.aku kan single.tapi bunyi msg.pelik gak la.tak nah hp aku bunyi.bunyi alam bgn pg ada la.so aku bukak msg.

“is,sory aku tak dpt join korang g genting.aku ade appointment ngn dokter.”

Fine.akur.redha.diam.terpaku.no more talking. 
takleh nak kate pe la kan.kang ko pengsan lak nek genting.ak tak nak tanggung jwb.nak angkat pun kompem tulang ak retak.ak kan kurus.sempat lagik puji diri.keji okay.

So hati remuk sapa yang tau.gelak gelak gak.hati retak ade ko kesah?so korang mesti terer matematik kan.klu bodo gak..g amik kalkulator..kira la..3-1 berapa?

Kompem la 2 kan.so tak paham2 lgi..2 orang je la yang pegi genting.bodoo nyee...aku suke!aku suka!

 taraa..ni la muka2 nye..ectely ni contoh muka yang menggambar kan perasaan kami.lalalala.gundah gulana..tp menten comel dan gembira.suke?yee..
Suke la sangat…hati membara sapa yg tau..hohhh..malanggg tul.

Episode 3 nanti ada lagi satu malang.tak leh blah…huru hara idup aku.tguuuuu…(mcm la glemer ade org nk tertunggu2 citer ko)
::Boleh blah la aku!::


0 Komen untuk "go GENTING go! episode 2"

Back To Top