.

.

go GENTING go! episode 1

ok.bukan la oversea yang aku pegi ni.well..takpela.cuti2 malaysia.hikhik.niat murni ye.
actely plan g genting ni da lama da aku plan.tujuan nye utk jumpa lik kawan2 sepraktikal aku kat TNB dulu.takla ramai.4 orang jew.

ni la bakal2 model yg sangt berbakat besar especeli yg bj pepel tu.hohohoh..
ok.abaikan pasal model tu.niat tak tercapai sebab tak ckup ketinggian!haha.keji kutuk diri sndiri.


as u know la kan..i know u dont know punye.now i tell u okay.plan nak ke genting ni da lama aku plan sjak kitorang sama2 menggedik kat TNB dulu.tp tak jadi.sbb banyak tul halangan.genting je kot.bukan aku nak g Paris pun.adoiiyai.
ok.lastly plan ni jadik gak setelah puas bertumbuk dan ugut mengugut.
"ko taknak g aku taknak kawan ngn ko!" ha cenggitu la contoh.
tp bukan la ahli2 seperti gambar di atas.dari 5 orang,jadi 4 orang.tolak yg tudung pink tu sebab dye dok s.alam,pastu dye agak2 tak berapa nak aktifkan diri mu.gitu..jadi terkeluar la dari senarai.hoho.

dari 4 orang..tetiba jadi la 3 orang lak.heloo..da mcm akademi fantasia okay!!kuar sekor2.!!kali ni..si tudung itam lak yg terkeluar dari senarai.psstt...bukan pe..sebab si tudung itam ngn si tudung labuh tak baper nak ngam.mungkin sorang api sorang minyak.mau meletop woo..

fine.3orang je la tggl utk kt g genting same2 ni yek.akur.

pastu aku ngn si tudung em kaler pe tu ea..gasakla..aku ngn si yg pakai spek tu pun kuar la ke KL central..nek komuter okayy...bukan sebab tak reti bwk keta okayy..u jgn tuduh2 ai.ai marah nih.nek komuter lg best sbb turun2 je taraa da sampai kl central.tanpa jam,tanpa pening2 pale tgk keta byk2 kat hiway,tanpe sakitkan ati cari parking.kan..rite.

tetiba aku rasa scary tetiba tgk penumpang kat blkg tu.da mcm hantu sundel bolong ak tgk.huh.terketar2..

wateve it is...tiket pun da beli utk 3 orang!dan ada malang skit ok.tiket tu cume pakej bas pegi balik plus tambang theme park.otel otel lu cari sndiri.leh lak camtu kan??hoh.satu hal lak aku nak pk booking otel ni.
ok..nnt sambung citer...uwaa..satu2 malang jadi.mmg malang la nasib..aku penat naip ni.ok nnt sambung episod 2.chow sin chan!!


7 Komentar untuk "go GENTING go! episode 1"

pergghhh!!! tak ajak!







>>___________<<

haha yeah the 2nd pic.. the person at the back quite scary! =P

suhaisweet...i've already visit ur blog..nice topic.hehe..thanks for ur comment..
kenwooi..yup...haha..very scary!ngeeeeeee
kieron..episode coming soon..tp aku nak sume gambar genting..nnt ak g umah ko amik that pic okies.

bestnya pegi genting dengan member2. tak pernah lagi rasa. huhu

Back To Top