.

.

wahai lelaki..jaga la hati gurl kamo!

aaah..mood boring arini sebab tatau nak g ane.sabtu babe..enjoy!enjoy pale otak mu..gua da kering kontang ni fulus tarak..bf pun tarak.lau bf ada..leh ngendeng2 mtk die banje.muahaha..keji.

keboringan aku arini blog membuatkan berjalan nya aku.hahahah..paham?bese la.BM aku A1 kan.artinya,aku jalan2 la kat blog org.then kan aku bace la mcm2 cter ade.macam macam adaaaa!!byknye pasal frust nonggeng la cerai berai la kutuk pakwe la pening ngn masalah hati da perasaan la.aha.kejinye.sedih ditinggalkan la.g cari lain. so pade pengalaman aku la der..dua2 belah pihak mesti understanding.lu tak paham gua,camne gua nak paham lu.ha gitu..

ok.aku nak higlight skit.bukan higlight rambut okay.itam itu menawan.hah.promote plak.ok.aku nak highlitght skit pasal lelaki ni.aku tgk la kan..lelaki ni tak baper nak paham la hati pompuan nih.hahha..tragis.kejinye statement.jujur!

ok ni tips utk korang ea.

1. slalu la coll atau msg awek kau.kau jgn kedekut kredit leh tak wahai lelaki.hahah.kau kene praktis start dari skng.kuar duit skit.bukan pe.da kawen nnt lg byk sen kau kuar.mcm air!hah.pompuan ni bila kau rajin msg rajin coll tanya khabar..dorang rasa hapy tau.rasa..wah,baiknya pakwe aku amik berat kat aku.wah..pakwe aku slalu col aku.wahh mesti dye rindu aku.wah bestnya..dan bermacam2 wah lagi la.ha gitu.kalau kau seminggu skali susah nak col..payah la.silap2 awek kau kawan ngn jiran kau pun kau tatau,ha fadan la muke kau!


2.aku suka kalau pakwe aku bila kuar ngn aku,tak pandang pompuan lain.hahaha.aku rasa mmg lumrah la.pompuan mana yg suke bila pakwe nye pantang nampak pompuan hot kit,sampai tertoleh2 sampai skit lg nak berpusing pale tu 360 darjah??kau paham la kit hati pompuan ni.kau ajak dye dating,dia da mekup lawa2..siap beli bj baru,bra baru,utk kuar dating ngn kau.hah melampau tu.pastu bila kau jumpa dye..bukan kau nak puji eh cantiknya cayang abang ni.tapi kau leh lak pandang pompuan lain.kalau kau pandang makcik cleaner atau makcik tukang kira bil kat kaunter restoran tu..takpe la gak.sbb makcik kan.manede makcik yg hot2.sory makcik.contoh je.mampos aku lau makcik makcik yg singgah blog aku.bhahaah


3.uat la surprise.kau ni..tak romantik langsung la.bila befday awek kau..kau leh uat bodo je kan.setakat wish kat hp,msg, tu..ala..anak makcik kantin yang umur 10 tahun tu pun boleh buat la okay!kau jadi la pakwe yang..huhh..mmg care la.kalau sok tu befday awek kau,kau buat la surprise.konon2 kau tak ingat.pastu awek kau mcm geram geram je kat kau.dye ni lupe ke befday aku?ha gitu.pastu kau ajak dye kuar mlm tu.kau kuarkan kek arijadi.taraaa...eh abang..mana dtg kek ni?ha gitu..surprise awek kau.tapi kau jgn uat loyar buruk.kau jawab eh kek ni baru turun dari langit la syg.hoh.kene pelempang sebijik kau jgn cari aku la.wakaka.pastu kan..awek kau pun tiup lilin  malu2 dlm keta tu.pastu kau tayah la bg adiah.tu tk penting.ckup la kalau kau cium dahi dye..hepi besday sayang..i luv u. waaaaaaaaaaa...suke.suke.dahi je okay.kau jgn gatal2 ngn anak dara orang.hm mesti awek kau rasa sgt surprise dan dye pun batalkan niat nak cr lain.eh tetiba lak.


ok.orang kata 2 tak elok.3 lagi afdal.so ckup la 3 cara utk kau wahai lelaki praktikkan kat awek kau.ingat!perempuan ni hatinye lembut.kalau kau care dye elok2..nescaya pompuan tak cri lain.tp lau dye cari lain gak fadan la muke.hoho.takpe.aku ramai anak buah lelaki.nnt aku rekemen.keji keji!


hanya gambar hiasan..apakah motif gambar ni.orang becinta je paham.aku tak paham la

Tag : isu cinta
3 Komentar untuk "wahai lelaki..jaga la hati gurl kamo!"

bnyk maksud gambar yg last tu..tp kalau aku pilih motif dia bentuk hati "love"

hee...alonenly lah ni kasian !

psst msej lah kita..hehehe ok bye

jgn mare gurau2 sak!

ahaha,,,sme la kite,,sy suke sume nie,,,,,thx kongsi tips,,,nang la klu free,,thx,,

Back To Top