.

.

tragis nye

ok.apa ni?takkan dapur gas lak kan.kompem2 la ni jamban.tempat kite melepas kan sume hasil2 toksik




ok.ni lak apa dye kalau korang pandai.hanphone?yee betul.pandai!sila amik adiah di kaunter ye.ngee~



satu jamban,satu lg handphone.apa jadi kalau handphone jatuh dalam lubang jamban?korang amik tak?hahaha..jawab dalam hati je okay.tapi aku amik.aaaaaa..aku terpaksa.aku da takde sen da nak beli hp baru masa tu.ak pejam mata....oohh tidak..aku seluk tangan aku..bluerks..ha..korek korek.capai2...yes!berjaya gak aku amik hp aku balik semula!yeehaa..gasak la kan.dulik pe aku.aku keringkan hp bwh kipas.agak dalam seminggu gak la aku off hp


taraa...hp aku leh pakai balik..
tapi..

sebulan lepas tu...

::rosak::
hampeh ko.tak kenang budi punye handphone.penat je aku bertarung nyawa amik ko kat lembah hina aritu.hell ye

busukkkkkkkkk

5 Komentar untuk "tragis nye"

Ha..ha..aku punya pengalaman lagi advance..kena selongkar "tangki toksik" tu untuk cari bahan bukti..ha..ha..semua senior tak nak buat..last2 aku sorang je..tapi berbaloi lah..bila case solve..aku dapat pujian berjela2..^__^

p/s-harap2 lepas ni, tak lagi lalui pengalaman begitu..

hahahaha....ok la msuk jmban...fon y aku bru beli xsmpai ba pe bulan lak da termasuk lam sup...jd la sup tipon...wakakaa......y gelabahnye bf aku..aku lak relek je..ngeh2..bleh guna ag tp camera lak rosak...ayt power bf aku lak "nti kite beli y baru wak msuk lam tomyam lak k syg"...wakakkaka

mak aii sanggup ek kamu!
xperlah beli aje yg baru sekend pun ok jga dean!

erk,beli baru jugaklah nmpknye yerk =p

hhahaahah ... baek cik aish ta yah ambek teros :) haha

Back To Top