tragis nye

Tags

ok.apa ni?takkan dapur gas lak kan.kompem2 la ni jamban.tempat kite melepas kan sume hasil2 toksik




ok.ni lak apa dye kalau korang pandai.hanphone?yee betul.pandai!sila amik adiah di kaunter ye.ngee~



satu jamban,satu lg handphone.apa jadi kalau handphone jatuh dalam lubang jamban?korang amik tak?hahaha..jawab dalam hati je okay.tapi aku amik.aaaaaa..aku terpaksa.aku da takde sen da nak beli hp baru masa tu.ak pejam mata....oohh tidak..aku seluk tangan aku..bluerks..ha..korek korek.capai2...yes!berjaya gak aku amik hp aku balik semula!yeehaa..gasak la kan.dulik pe aku.aku keringkan hp bwh kipas.agak dalam seminggu gak la aku off hp


taraa...hp aku leh pakai balik..
tapi..

sebulan lepas tu...

::rosak::
hampeh ko.tak kenang budi punye handphone.penat je aku bertarung nyawa amik ko kat lembah hina aritu.hell ye

busukkkkkkkkk

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :