.

.

terlebey sudah!

indahnya malam ni..rasanya dah lama saya tak rasa macam ni..rasanya dah lama entry2 saya tak pernah bunga2 macam ni.bukan taknak letak.cume bese la.tgh heart broken.jadi apa yg saya rasa hari2...sume boring2 belaka.hah.apa yang saya rasa ni mungkin sementara.tapi takpe.yang indah tu bukannye selama lamanya.tuhan hanya pinjam kan sekejap pada kite.syukur.

tanpe perpisahan,takkan ada pertemuan.ko tak cari pasal,aku tak mtk putus la!

iye.ops.saya tak cakap yang saya jumpa pengganti.anda silapp..saya bukan terlalu senang tukar kekasih mcm tukar bra okay!ha tukar bra??haha..suka la tu.benci!

ok..actually,saya berkenalan dengan seorang hamba Allah yang selama ni kawan sekolah saya.tapi nape ea saya tak perasan dye kat sekola dulu?adakah disebabkan mata saya yang sepet maka saya tak nampak insan2 itu di sekolah dulu?wallahualam.haha



dan saya berkawan dengan die.special kah dye?tak la sangat.tapi saya senang dengan cara dye.ye.dye leh menjadi seorang lagi sahabat saya.kata orang..bersahabat biar seribu.bercinta biarlah satu.skandal biar dua.eh nampak ke tulisan kecik tu?haha.


memilih?ye.saya mengaku.saya memang memilih orangnya.(bajet ko lawa sangat ea?)bukan niat untuk berlagak yang saya begitu sempurna untuk memilih sapa yang layak untuk berkawan atau menerima cinta saya.jgn perasan hot la kan.tp mmg hot pon!malas nak kecoh.keji tak statement tu?hahaaha hohoho hehehehe.tapi pengalaman itu terlalu banyak mengajar saya untuk lebih berhati2.tak salah kan?kan kan dan kan??eh pening.






0 Komen untuk "terlebey sudah!"

Back To Top