.

.

sesi ngumpat

ok.sebelum aku mulakan sesi ngumpat bersama azwan..bek aku bace bismillah dulu
bismillah..samekom..


ok.mtk ampun mtk maaf.patik nak numpang ngumpat.



geram gile germa gile.tgk taip pun da salah.geram ok.bukan germa.dulu aku suka kawan ngn kau.nak tau tak nape.sbb kau suka kacau hidup aku.kau suka buat ak gelak sampai nangis2.pastu bahu terhenjut2.huduh ok.nasib bek comel lgi masa tu.haha.


ko tau tak..dulu kau penah usha aku?kau penah ajak aku kapel?ko lupe ke?lagi satu aku nak ckp..aku reject kau dulu.sbb aku pilih kawan baik kau utk jadi boipren aku.hah.tragis kan.pastu kau leh lak nak putus kawan ngn aku kan?ilek la.aku lum kawen lg la.usaha kan tangga kejayaan.tp ko pilih utk putus kawan ngn aku.hell kan kau?


ok.jadi aku relakan pemergian mu.cewah.jiwang gile baks.geli okay.

tup tup tup.aku putus.bukan badan aku yg putus due.rambut putus tu ada la sket2.cedey.

 

ok sambung citer.
aku pun putus dengan jayanya.putus cinta meyh.lepas putus apa jadi??
jadi single la.jadi apa lg.tu pun tkleh pk.ops.sory.sesi lepas marah da stat.

bila aku da takde boipren ni..kau dtg balik ea dlm idop aku!kau bajet nak cucuk aku ngn jarum ko ea?da asah lom?kalau tumpul tayah cucuk la.aku ni mmg susah kalau org cucuk jarum ni.bukan la aku ni pekak badak tak paham.tp ala..biar la rahsia.dlm ati ada taman der.taman tu lak kecik je.ala2 comel kan.so kalau da gitu atenye..kompom2 la yg leh masuk cuma sekor je.eh sorang je.jadi secara ringkas nye aku ni tak mudah tukar2 cinta ye.haha.sila amik perhatian


tapi kau dtg balik dlm idup aku kan.tak malu ke?dulu kau taknak kawan ngn aku kan.skng kau dtg balik.kau ingat badan kau tu chipsmore?kejap ada.kejap ilang!eh lapa lak rasa.


kau msg aku kan.leh lak kan?kau msg suh bg pluang kat kau kan?hell tau.ok la.aku kata apa tau.aku ate gini..ala weh,bg la aku masa.aku taknak pk pasal boipren2 la skunk.lgipun aku lg tua dr kau.gitu la aku ate.tua?helo..beza umur cume 4 tahun.hoh.,byk gak tu.so ko nak kat aku gak kan.kang ak yg monopos dulu tau!wakakaka.lari dr tajuk


ok.so bila aku da ate gitu,ko pon ngn konfidentnye kate..nak buktikan kat aku.ok fine la.aku tgk je.sejauh mana kesungguhan kau wahai lelaki.tapi...


kau leh lak malukan aku kat wall facebook kau kan??kau leh lak suka2 add aku,pastu ko kata kat wall ko nyesal add aku.lum sempat aku nak komen balik..tgk2 ko da remove aku kan..walaweh..mantap la.ko mmg care la.mmg unggul la.gaya mutu keunggulan la kau care aku.bagus2


ok.gini ea.jap jap.aku nak tarik nafas..


ok.fuh.lepas da.tutup idung pat! hahaha.takde la.aku gadis penuh etika okay.pe main kentut2 sepah2 ni.hahaha.so...pasni apa ea aku nak uat ngn kau?dgr sini ea...(gaya samseng lak aku)



first..aku takkan tegur ko lg la.

second...aku takkan layan ko lg la.
third..aku buang no ko la dr hp lawa aku ni.
fourth..ak block ko trus la dr fb aku so ko tak leh add aku lg.
fifth..ko tgu la.
sixth..ko tggu k
seventh..tgu jap..
eight..jap ar..
ninth..hahaha..aku marah ni..
ten...putus sudah persahabatan kau ngn aku
MOHD FAIZ


da tamo marah2 lagi.ilang sudah kecomelan ku.

kesian.eh sekian.


 
0 Komen untuk "sesi ngumpat"

Back To Top