.

.

roller coster itu indah

apa gunanya saya mengharap dye lagi..saya kan dah janji kat diri saya.saya taknak disakiti lagi.tapi saya tak tahu nape,saya mcm didorong oleh something untuk bertanya khabar dye.nape?takde jawapan untuk itu.yang pasti,saya masih risau dan saya masih mengambil berat dye..mungkin..

"demam?g makan ubat.pastu minum air banyak2 okay..dan jangan lupe trim skit jambang tu"
"thanks..emm buat pe ensem2?anyway thanks."

saya kelu.saya tak tau nak respon ape.sy diam.walaupun saya sdiri tak sihat,kuar masuk spital cuci buah pinggang ni,sakit teramat,saya nak dye sehat.saya nak dye kemas.mcm dulu kami in luv.saya taknak dye mcm skng.

di hujung perbualan kami..


"awk kan demuk.hahaha just kidding"
"demuk?wahaha sejak bila awk pelat ni?"

"sejak clash ngn awek saya"
"ooo okay..hahahah"
"ok..sy nak uat asmt..ok da.."
"orite"

saya jadi kelu lagi.saya tak tau apa perasaan saya sekarang.Tuhan mungkin tahu..apa sya rasa sekarang.terluka?mungkin..tapi saya tau,perasaan dye.saya tau dye macam mane.saya tahu dye jugak terluka.masing2 terluka akibat sikap dan perbuatan masing2.

saya mungkin semakin matang.saya tidak pernah menyimpan dendam.saya yakin..jodoh tidak akan ke mana2..
hari ini..saya masih sendiri.sendiri tanpa insan yang digelar sayang.saya tau..hidup ni ibarat ROLLER COSTER.dulu saya di atas,dan kini saya di bawah.saya masih sendiri.tapi.saya masih ditemani sahabat2 best frend forever saya..thanks guys.

tuhan..kuatkan hati ku..

p/s maaf jika entry di atas tiada kene mengena ngn permainan roller coster.haha..kene tipu
1 Komentar untuk "roller coster itu indah"

maCy msih tluka.. tp ape guna kan? eh..tibe2..hee

Back To Top