putus kawan sebab bola..apakah??




ok.ini hanyalah satu perenggan yang pendek je dr aku.world cup yang berlangsung baru2 ni membuatkan semua penyokong terlalu taksub dengan team feveret mereka.betul kan?dan perlu kah..sekiranya team feveret itu kalah..dan diejek oleh kawannya..maka..dye membuat keputusan untuk membuang kawannya itu.kelakar la.adakah nilai persahabatan itu diukur dengan gaya sebegitu?renung renungkan lah.world cup selesai dengan jayanya..tapi persahabatan yang putus boleh kah disambung balik dengan jayanya?

perasan tak ayat aku kali ni skema sangat?haha gasakla!yang penting..aku happy!



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :