.

.

mimpi basah

cemekom tawan2..

aku boring nak mamp** ler...
kenape?
tipu la tatau!haha.sebab sekolah dicutikan maka ISM pun dicutikan meyh!
jeles tak jeles tak
jeles la.oh gedik.

then macam biase lah duduk melanguk dalam bilik...
layan facebook.oh..aku mmg rajin membaca buku..sila respeck gua okay.facebook ibarat pelita hati.
rosak bahasa.

 
 hey ada sesuatu nak gtau la.hakhak ingt balik..aku rasa heaven la..
 
ade lah satu hari ni aku mimpi....
aku jumpa sorang pakwe ensem ni
ada la muke dye ala2 farid kamil gitu..oh abg farid ku sayang.apakah?
ok.stop berangan.

 
brother ensem tu leh lak dtg mah aku bwk rombongan minang.heh heh heh
aku apa lgi.ibarat aku mengantuk disorongkan bantal busuk.oh gatalnya. so aku pon terima.ahh..malu la.sambil mak tanya,aish,sudi ke terima?
aish pun kata..sudi mak.ahh malu lagi.langsir dapur koyak kene rentap..biasa la mcm org dulu2..bila malu2..pintal langsir.helo?
 
pastu kitorang pon kawen.haha
malam pertama...
pun masuk dlm mimpi aku tuh.uwaa..
helo..perlu ke aku story kat sini?
tak perlu kan?ala..malu la!nyampah la.hahahaha
 
 
takpe lagi korang..yang besnyee....aku terjage.....then???????
aku tengok jam kol 5 pagi...
and aku syum sorang.hah.mabuk pe.heaven la rasa.
aku pun pejam mata balik.harap2 ada la sambung lagi mimpi best tuh.

 
haha.tp last2 aku mimpi kene kejar ngn rimau lak!hell ye.nak kenekan aku.
shit gile!
aku teros bgn pagi dengan dua mimpi yg berbeza.tp aku suka mimpi yg malam pertama tuh!
gatal okay.lempang pp ni kang!


haha.aku tak sempat lak nak snap gambar aku tdo mlam tu.tp takpela.gamb ni pon ok.ha lebey kurang camni la muka aku lau tgh tdo.tp masa tgh mimpi best tu agak2 muka aku camne ea.ohhh tidak!

ok tu saje....tak de best pun.cume pelik.adakah aku baru baligh?ohh apakah?aku pompuan okay. ade je idea nak usik2 ai tau...tsk tsk!


tadaaaaaaa ~ malu2..pejam mata sket..ingt lg mimpi mlm tu..hahahaha..nyampah!
5 Komentar untuk "mimpi basah"

pling xthn ngan faril kamil lak tu....hahahaha..mtk2 mlm ni mmpi ngan jhonny depp...hahaha....i polow..

pompuan pon ada mimpi basah? tatau plak

haha... best giler mimpi.. hhehehe

hahaha haish sampai ke cni abg stalker ye..

Back To Top