Lagenda Budak Syaitan eh Setan

Tags


sape yang belum tengok angkat ibu jari kaki!!! ha ha.. mula la tu...saya suruh angkat ibu jari kaki..kamu2 angkat baju siap ngn kain sekali nape? ah suka la tu..benci la.

saya da tgk!saya da tgk!gedik kan?dan saya da nangis puas2 dalam wayang.ah nyamppah nye rasa nak terajang je pp ni..mudah sgt nangis nape?ah bukan kau suka nangis ke?eh takk..sapa kata..sy nangis sebab saya teringat pasangan ni...saya minat farid kamil..dia minat lisa surihani.stopppp...da..jgn ingat lagi tentang die.dia pun da lupa kamu..nape perlu lg ingat benda lepas?

da jauh sgt saya merepek ni..syaitan betul.eh maaf..termaki lak..u all u all yg kapel2 tu..tgk la citew ni..tp..jgn buat wayang haa..lempang sekor2 kang.haha

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :