konvokesyen adalah konvo..

Tags

mak..aish mintak ampun..walaupun mak tak bagi aish letak gambar ni sebb mak malu muka mak candid dan nampak tak slim,tapi aish suka gamba ni..ngee..sengeh mcm kerang..




27 Mey eh silap..27 Mei tarikh konvo saya..! saya happyyyy sangat.nape?jangan la tanya nape..mesti la sebabnye adalah..saya sudah dapat skrol degree!cewah..degree je la yg sy mampu.sy happy ..tp..saya takleh tipu diri saya..sy sedey sebab si dia tak de dengan sy meraikan hari bersejarah ni..auoch..da da..kesat air mata tu..tak cun da.hehe





Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :