.

.

kiyut itu sempurna!!

untuk pengetahuan korang,aku mmg suka yang kiyut..lebih kiyut,lebih sempurna.lebih happy!wah gitu..hahaha





SAMSUNG CORBY
perasan tak namanya pon kiyuttttttt..ulang sebut 80 kali...kompem kiyut..bahaha



kenape Corby jadi pilihan hati....
sebab dye kiyutttttt....kiyutt itu menarikkk..bila sms ngn kawan2...kuarkan hp dengan perasaan yang sangat kiyutttt...oohh corby...kamu mmg kiyut..


          kenape Corby jadi pilihan hati....
bila kiyut..senang nak pegang..klu hp lain..besar..tebal..pegang pun lenguh je tangan.tak sesuai utk girl2 yg kiyut2..tp dengan corby..pegang pun senang sebab dye nipis...i like!!
then,bila saya letak phone dalam handbeg saya...saya dapat beza kan mana handphone dan mana purse kerana? oh phone saya nipis je..hahahaha! dan konfem2 purse sangat tebal bukan banyak duit tapi banyak betul kad2 yang tak guna sebab dia cantik je terus nak simpan dalam purse so that's why lah senang nak beza mana satu...


dan yang paling terasa WOW sekali...
Corby saya touch screen..amat mudah sekali!tak perlu menekan keypad sambil menyakitkan jari...hanya sentuh sahaja...kiyut kan?hahaha..

ada design cartoon..





ada warna kuning,oren,putih,itam ngn pink..pilih la mana yang korang suke...warna warna muda ni sesuai ngn saya yang berjiwa muda,dan sentiasa tampil muda!!oohh sukanya!



oh saya amat cintakan handphone itu sekarang.saya punya kaler pink mcm kat atas tu..hihihi..

2 Komentar untuk "kiyut itu sempurna!!"

kiyutnya..pinjam sat ngan kreditnya skali.. hehe

nak juga kiyut... :)
ada yang macho jer...

Back To Top