.

.

GERMANY ohh GERMANY

apa sudah jadi dengan CAWAN DUNIA FIFA kali ni..yang diharap menang,kalah tetiba.yang diharap kalah,terer tetiba jugek.huhuhu.btul la member2 aku ate.bola tu bulat.mcm2 leh jadik.tp mmg la bola tu bulat.manede bola londeh weh.hahaha..ops.terlebey suda.keji k

setakat ni yang aku tgk menyerlah Argentina ngn GERMANY.lepas menang besar baru2 ni 4-1 dengan Korea Selatan.mmg layak ke next round.bagus2.syabas.tapi mlm ni aku gak tejezut gak la tgk Germany.bukan ke masa first round aritu terer bebenar kalahkan si lauk australia dengan 4-0?pastu korang terlonjak2 mcm tak nah menang sebelum ni lak kan.keji korang kan.hahah..sian aus.

malam ni apa sudah jadi?penalty pun takleh makan!kalah ngn seriba eh serbia 1-0.!ahahaha...aku jadik pelik.lalu aku termenung seketika.oh apakah.tetiba ayat skema kuar dalam penulisan kali ni.hahaha.BM aku A kan.patut la pun.ok.lepas aku pkir2..dan pkir lagi..sambil uat muka kerut2 comel..oh tidak.aku jumpa satu jawapan.aku rasa la kan...

GERMANY sengaja kalahkan diri die..hahaha 
sebab?


  • kalau GERMANY menang mlm ni kompem2 la dye akan jumpa ARGENTINA untk next match nnt.oh btulkah ramalan ku?ramalanku benar belaka..tetiba nyanyi lagu kumpulan umbrella.hell ye.haha
  • kalau GERMANY kalah mlm ni..die akan jumpa ENGLAND.so GERMANY mmg keji la..sbb bajet akan kalahkan ENGLAND.ko tau kan aku penyokong england..walaupun keeper nyee mcm hell.hahaha.
so tu la aku punye andaian.ntah btul ntah kan tidak.tp logik gak.kalau jumpa si ARGENTINA,maybe susah kit la nak menang.so better jumpa ENGLAND.ahh benci benci..hua..apa la nasib england..ohhh england.tba2.

haha.aku tau korang sume da lama bajet bende ni.aku je baru tau.sebok la.keji tau korang!
3 Komentar untuk "GERMANY ohh GERMANY"

germany kalah sbb ref dia jahat. hehe :P

bhahaha niza x mnhn buat statemen!

dean.kita rase england akn jumpe jerman jga !

mmg la england akan jumpa jerman..sbb tu dye kalahkan diri ngn serbia mlm td.lau menang..dye kene jumpa argentina.takut la tu.haha

Back To Top