.

.

CLASH

ooh apakah?gosip kah?sila abaikan.


 CLASH! dush dush..sila sebut perkataan itu dengan diiringi bunyi kilat sabung menyabung.
clash bermaksud putus.putus itu clash.gasak ko la nk define camne.so if u all clash,apa patut u all buat?menangis?menjerit?or u all nak ketawa berdekah dan berdekah lagi mcm orang geletek ko?takkan la kot!mau kene makan kaki lak kang.lain la kalau masa tu u all da ade pengganti..aauw terbaekkk dari ladang.hekhekhek.leh la gelak gitu.hekhek.gelak evil

clash bagi aku....dah mcm rutin harian.haha.melampau la tu tipu!simple je.ko idup ni utk apa?utk cari yang terbaekk kan?sume2 ko nak yg terbaeek.result terbaeekk.,*result ak ckup mkn je kot*,pastu kan u all mesti nak keje terbaeek.*bukan bos yg ensem terbaek okay..gatal gitu* n lastly bila u all da achieve sume tu..baru u all pk nak kawen kan kan kan dan kan?elehh..gatal la tu!hahahahaha hehehehe hohohohoh.bestnye kawen.makkkk!!

so balik pd point asal.bg aku,dlm life ni..once ko break ngn pakwe lama ko,ko pejam mata..ko ckp la.."masih ramai lg yg terbaek" ops.bukan dari ladang ok.haha.dan yg paling penting..ko kene terima kekurangan orang tu.ko pun bukan la terbaek sgt kan??hohohohoh..



scene tgh tgk muka kat cermin.agak2 ko..muka ni,susah tak nak dapat pengganti?gituu..hahahahaha




Tag : isu cinta
3 Komentar untuk "CLASH"

ada jodoh nanti, jumpa lah. :D

nih betul2 putus ke apa nih?ngeri pulak hepi semacam hahaha

hahaha..hepy lor.sbb single itu nikmat

Back To Top