.

.

citer pasal 4 lelaki sewel

 sewel sungguh mereka mereka ini....meh cni nak ngumpat..hahaha keji lagi.oh suka!


lelaki pertama
awal2 masa baru2 kenal dye,wah dye la yang paling bergaya mutu keunggulan aku rasa.ensem taraf buleh letak la gamba kat majalah playboy tu!hah kelas gitu.tapi ada awek da.ada aku kisah?so fine.ko ade awek,aku tak heran.kita kawan.kau bongek kan aku.aku bongek kan kau.gurauan melampau antara kita mmg biasa la.aku tk mik ati.ko lg la mmg ati batu langsung tak terasa apa aku kutuk ko.hah.bgs kawan mcmni.

::tapi::

aku terpaksa delete kau dari friend list aku.sebab aku hampir2 dituduh merampas kau dari awek kau.oh apakah?aku tau la ak single.tapi takkan kot ak nak rampas...hohoho..lawa ke aku ni?sampai balak kau nak kat aku?hell ye kamu...tuduh ai mcmtu..ai bukan perampas ok.takpe..aku mengalah la.aku remove ko dr facebook aku.aku delete no fon ko dr hp lawa aku.fine.kt dah tak kawan.



lelaki kedua.
masa baru2 kau kenal aku,aku tak suka kau.haha.jujur okay punya statement ini.eh bahasa apakah?then,cuba gak la untuk suka kau.aku mmg tabik spring la sbb ari2 kau dok msg say gud morning kat aku.pastu slalu tanya khabar aku da mkn lum.mcm la kau nak banje aku mkn kalau aku lum mkn..poyo tul.ok fine.last2 ati pompuan aku cair gak la.pastu kan aku terima kau jadi kawan aku.pastu kan aku nek nyampah ngn kau.sebab kan kau suka paksa aku col kau.kau tak puas ati nape kau je asik col aku.helo.ko bukan pakwe aku.watpe ak nak kol kau?ada aku suh kau kol aku?hohoho..fadan la muka kau..malas da aku nak layan kau lagi..zasssss..buang kau dr idup aku.



lelaki ketiga
aku kenal kau sebab kau curi2 amik gambar aku kat putrajaya.hell ye.kau ingat aku ni model part time kau?sekali lagi terpk..lawa ke aku?haha.suka jap tetiba.ala nak perasan kejap je.hikhik.(sambil kelip2 mata)ok.pastu kita tuka2 email facebook.ok pastu kan..kita jadi kawan.haha.mudahnya dpt kawan.auuw..pastu kan..aku jadi nyampah gak kat kau.sebab kau pun mcm situasi lelaki kat atas tu.nak kawan ngn aku..tapi paksa2 aku col kau gak.ah jadahnya...zassssssss...delete kau dr idup aku gaks..hah hah ha.


lelaki keempat
kau ngurat aku hampir 2tahun ea.tapi kau tak pernah berjaya tackle ati aku.oh kerasnya ati aku bak sport rim 14 kaler silver tuh.hoh.!takpe.bagus.usaha kau adalah tangga kejayaan kau gak.haha.tapi aku nek nyampah kat kau sejak aku tau kau ni playboy nusantara.aku ingat aku sorang je kau cucuk ngn jarum kau yg tumpul tu.upenye2 ramai lgi.dan yg lagi dasyat tahap dewataraya..kau da ade steady..hah.mmg caker.hepp..tak bek carut.sory.nasib bek aku taknah kata yes pada lamaran kau.lau tak...aku jadi mangsa.ko ni teruk la.muka huduh..pangai pun huduh.hell!




ok sekian.
p/s tgh tggu lelaki kelima dan seterusnya.yg sewel2.bhahahaha..hahahaha...muahahaha...kohkohkoh

2 Komentar untuk "citer pasal 4 lelaki sewel"

yg ke-4 tu aku xpasti ko mksdkn B or F..hehe

Back To Top