.

.

cicakk gergasi??

wahh..tajuk serupa National Geografi da..gitu..kelas..tapi tajuk di atas takde kene mengena dengan rancangan yang bukan kegemaran aku dari kecik lg tu.tak suka tgk ! tak suka! asyik2 citer pasal binatang kene makan ngn binatang laen.suka je nak tayang kat aku yang berjiwa lembut ni..lembut ke?haha..tiba2..mesti la lembut.kalau tak lembut,takkan ada yang nak ngurat kan?hahahaha..keji tak statement aku ni?heloo helo..jgn jeles okay..hakikat!hahaha..toing toing!

u all u all sume..ni bukan cicak..ni bukan gergasi okay..ni sebenarnya......nah tgk gambar je..malas nak citer.hahahaha camtu lak kan..





dengar cni nak ceramah..paras rupa bukan la segala galanya.u all lelaki kat luar sana suka kan pandang rupa paras.tak baek tau!da tua nnt,kedut2 gak..tul tak?lain la kalau u all byk sen nak sponsew botoks!gitu..tapi toksah harap laa kan..mcm aku tatau pangai lelaki2 luar sana.kedekut taik idung masin taw!auu apa baling2 aku ngn botol ni.? hahaha.marah la tu. okla..betul kan balik statement..tak suma lelaki mcm tu okay!puas ati?suka la tu..bencii taw!

sapa nama ni..itam sgt ni..adek beradek dayang senandung ke?hahahaha ohhoohho hehehe..sian kucing aku ni..nama dye MOLICHI..okay..eja betul2..salah eja..siap kau!jgn la hina dye sbb dah la legam keseluruhan badan..dah tu bila duduk,tak sempurna..heloo kucing aku bukan OKU okay!tulisan merah maknanya aku mmg seyes okay!cuma tatau dye kenan apa tah..

kan aku da cakap..jgn pandang paras rupa je!jgn ingat,"eh tak cantik la pompuan tu..nanti aku kawen ngn dye, anak pun tak lawa.taknak aku.reject2.."kuang ajar kan?hahahah.keji la korang!

korang tau tak..anak atau zuriat ni..Allah yang tentukan rupa parasnya.bukan sebab mak nye comel lote,bapaknya ensem bangat..bukan okay!sila kembali ke pangkal jalan!walaupun maknya huduh..sory molichi..terngumpat.hehe..ok..walaupun huduh..lihat lah anaknya...nah aku nak tayang anak dye!




comell tak???

hhoolllohhh hoolloohhh tomeyyy nye!

ha kan aku da kata..mak gelap,anak tak semestinya gelap..heloo..ni bukan kes bayi tertukar kat wad okay!!sekali lagi tulisan merah!hahaha.karut la tu u all ni!nyampah tau!sekian
1 Komentar untuk "cicakk gergasi??"

godang eh cicak nih.. heheh

Back To Top