.

.

Camne nak buat lelaki sayang kat kite?


Tajuk nak hot.hakhak.girl girl yang masih blur blur tatau camne nak kasi pakwe u all sayang giler baks la kat u all,nah nak share tips.hakhakhak.yang boy boy nak bace pun buleh.sila sila.gay gay tayah bace okay.
1.CHILDISH
jangan nak geli geli ok.tp mmg betul.kajian mengatakan,lelaki akan sayang u all if u all ada perangai cam budak2 sket nih.tp jgn lebey2.aku lempang kang.yela.sifat keanak-anakan ni actely jadik tarikan guys.gitu..hakhak.nanti kan,lelaki akan kata apa tau,eh comelnya girl ni..geramnya..cutenya..wawawaawa.lelaki ni maybe akan rasa sedikit ghairah u know bila tgk gadis2 comel bersifat childish ni.tba2.hekhek.tapi jgn over sgt.biar berpada2..ala-ala sweet gitu okay.
2. MENGERTI LELAKI
if boifren2 u all ada terbuat salah ke kan…contohnya,terlupa befday u all ke coz bz,atau terlupa janji nak dating ke..ha camtu..u all jangan la terus marah2.sian dorang.kan kan.girl2 sume,maafkan la pasangan u all.paham la situasi maybe they all tak sengaja.kan kan.ha suka la tu lelaki ..aku bela kau!tp kalau kesalahan berat mcm terdating ngn pompuan lain ke,terteett ngn pompuan lain ke..tu u all tikam je ngn lidi sate tu kat muka.kasi huduh.yang tu u all jgn tggu2 lgi okay.hah.batu api plak aku ni..
3.MENGHARGAI
u all ingat kita kaum pompuan ni je ke yang suka dihargai dan dipuji2?haa..silap.ectely,guys ni kan,Nampak je keras dan kasar,tapi kan..ati dorang ectely lembut okay.they all suka la kalau u all puji dorang.contohnya..eh,bie Nampak ensem la pakai spek mata itam arini *even dorang pakai ari2 tiap kali dating ngn u all*takpe.puji je.contoh lagi.eh suka la tgk body bie.nice.*hakhak yang ni aku takkan praktikkan kot.geli geli.*hm.lelaki tu mesti bangga gila sambil kembang kempis idung pastu ngn koyak2 lg suar dalam dorang bila kene puji ngn u all.haha.pastu level sayang tu naek mendadak.ngee~suka la tu..
4.MENJAGA PENAMPILAN
okay.part ni aku suka.hahaha.senang je.u all makeup lawa2..ala2 lisa surihani ke kan.tp jgn over sgt makeup tu.nnt lelaki tak suka.sbb lelaki ni mata dorang lg suka yg tulus,suci,bersih,murni,dan semulajadi.gituuuu..hehehe.better u all makeup nipis2 je.okay.less is more kan.tp jgn jaga luaran je.kang muka da tiptop,sekali kuku kaki mak ai!panjang,itam lak tu.bluerks.u all jgn ok.jatuh standard kite sbg girl2 berpotensi ni.,hoihohohohoh.lagi satu,kot2 la kan u all da berjaya curi dye jadi husband u all,da kawen jgn selebet2 la.aku pun nyampah tgk.laki tak suka okay.kang trus ilang nafsu nak berduet atas katil.apakah?

Oklah.cukup la aku bg 4 je dulu.kang bagi banyak2..u all lupa.maklum la kt ni kaum pompuan byk benda nak pk.nak gossip lagi.kan kan kan.so aku bg 4 je dulu.u all kalau nak lelaki sayang..praktik ni dulu okay.aku takpe.aku solo lg.jap nak ulang lg ngn tulisan yang lebih jelas.AKU SOLO LAGI.ohh apakah?gedikgilegedikgile..

pst..lagik satu.cicir lak.ni nak kasitau,kalau u all da buat mcm2 nak kasi lelaki syg kat u all,tp dorang tetap pekak badak buat bodo je,u all tinggalkan je k.hahaha
Tag : isu cinta
1 Komentar untuk "Camne nak buat lelaki sayang kat kite?"

Back To Top