Bangun semua!!!Selamat pagi cikgu!!!

Tags


Hiks hiks...Jadi cikgu best tak?Best.....Alhamdulillah..sekarang ak try amik tawaran GSTT (Guru Sandaran Tak Terlatih). So far ak mmg leh kata..kerjaya guru ni mmg impian ak dari dulu.Sbb bila kt jadi guru,kt berinteraksi dgn kanak2 sekolah.Aku tak kata yg ak sygkan kanak2..tp ak suka environment mcm tu.Kadang2..ak nak marah pun tak leh.Sbb dorang tu pandai amik ati aku.Ilang stress bila ngajar anak2 yang petah.Ak tak suka marah2.Nak lentur dorang tak susah.Asalkan kt leh jadi guru dan kawan kepada dorang.So far,ak diterima baik oleh dorang sume.Rasa sonok bila mengajar.Rasa nak balik zaman sekolah dulu.Anyway..Hope sangat ak leh kekal dalam profesion ni..:)

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :