.

.

Bila Anak Dara Hilang!


Nape rase malas sangat nak g keje arini?jawapannya sebab hari hujan..jadi bila hujan turun,hormon M mula menular ke seluruh tubuh badan aku ni..bestnye klu time ni aku da kawen.mmg ak gunekan pluang yg ade..weh!pesal ke ctu lak aku pk ni..lucah la aku ni..
abah,mak,maafkan anak mu..sob sob..

Mak masak sedapp tul arini..aku jadi ilang akal jap..makan semahu2nya..sory babe tak jemput...tp seyes..lauk mak mmg no 1..aku bukan taknak masak...tp masakan aku mmg tak sesedap mak masak..hahaha..tp mana tumpahnye kuah klu tak ke nasi..lama2 nnt ak leh masak sedap mcm mak..
Buncit pewot lepas mkn toksah ckp la..mmg buncet pun...heloo...tp setgh jam kemudian i slim balik k...ramping nyah..tak kuasa mak..
tetibe teringt arwah kucing aku yg mati sbb pewot muncet penuh cacing..innallilah..

Nape la tgh sedap landing dpn tv sambil garu2 pewot (tipu je la tu) kuar tersembul kat tv pasal kes BUDAK PEREMPUAN HILANG?..sian...tu la..
aku mmg sian kat dak gurl tu..tp hati aku kekadang menyumpah gak kat dier..ko g gatal ikut lelaki nek keta buat pe...ko pun tau lelaki zaman skung camne kan? nape tak pandai jaga diri?nak aku nasihat ...da terlambat..ko da ilang da..klu ko sempat bace blog aku ni..mungkin ko tak ilang.."
[tu pun kalau kau masukkan nasihat aku ni dlm pale otak kau]

Bila da kuar berita2 pasal tu..mak...mula bukak kitab ngn aku yang masih tergaru2 pewot sebab kekenyangan tadi. Mak kater..aish,ko tgk la brita tu..mak taknak aish jadi mcm tu gak..lepas ni aish nak g mane2..gtau ngn sape..jgn g ngn lelaki2 yang kt tak kenal..bla bla bla bla...

~panjang lagi sebenarnya..tp aku ringkaskan sbb nanti boring lak bila bace..tau da korang!!!!~

Dan aku cume diam...Bukan diam tanda nya kalah pada mak..bukan tanda aku bersalah selama ni sbb byk kali kuar ngn kawan2 lelaki..
Tapi aku diam..sbb ak tau, mak syg aku..:) mekasih mak sbb ingtkan anak mak yang nakal ni..agak2 la babe,nakal2 pun aku kekadang skema syiol!

Ape pun yg jadi di luar sana, hati2 la ea...ingat ..harta paling berharga kita adalah maruah kiter..Aku tau aku bukan la baik sgt nak citer bab2 ni..tp aku taknak perempuan2 dluar sana tepedaya dgn sang lelaki..ops..bukan niat nak tuduh lelaki k..cume lelaki is lelaki..mmg la lelaki...so?
lu pikir la sendiri..

p/s -pst...tgh tulis entry kali ni,aku siap letak status ym aku.. 
"wa nak update blog..lu jgn kacau.." bapak ramai marah aku..wakakaka..ilek la korang..bukan taknak layan..tp ni la aku..time menulis..aku mmg fokus..tp time belaja dulu tak pulak aku fokus mcm ni...bodoh!layannnn..






0 Komen untuk "Bila Anak Dara Hilang!"

Back To Top