.

.
Salam....lama da tak update blog..tetiba dua tiga hari ni...aku asik teringat je pasal kawan2 aku and life sepanjang praktikal...aku rasa..compare ngn life skng...dulu lagi best kot...betul la org kata...alam sebenar pekerjaan tak seindah mana pun berbanding alam belaja...tapi kita takleh pandang belakang...kene sentiasa positif dan pandang ke depan...walau apa pun cabaran yang datang,,,try untuk hadapi dengan positif...Insyallah...

Sekarang ni..masing2 sibuk dengan keje masing..Aku pun sama..keje skng ni tak tentu masa...tempat pun men campak2 je..mcm aku ni anak kucing nak campak sesuka hati...tapi Insyallah minggu depan aku posting outlet Seremban..AAAhh..rindunye kat life dulu...Sekarang ni life aku...emm keje je...balik keje da penat..o9 jap pastu tdo...bgn sok g keje...kat tpt keje pun kadang stress sbb aku mengadap staff bawahan yang macam perangai...nak enjoy da takde da skng ni...cuti pun tak menentu...bila la dpt hang out balik mcm dulu...

Hari Sabtu lepas akak aku kawin..Penatnya.. ..alhamdulillah semua selamat...yong selamat kawin akhirnya…aku tumpang gembira….;)

Sepanjang kenduri penat jugak la jawab semua pertanyaan makcik sedara aku..bila ak nak kawen…aduhai…kalau da ada yang bersedia..aku lama terima da…takpela…kalau ade jodoh tak ke mana..Insyallah..kita akan ditemukan dengan orang yang salah sebelum kita berjumpa org yang betul2 ditakdirkan untuk kita….pertemuan dengan org yang salah itu…anggap saja la itu sebagai satu pengajaran supaya kite dapat perbetulkannye apa bila kita berjumpa dengan org yang betul ditakdirkan utk kita nanti..

Kes pasal tomboy dok ngusha aku ni…ak da nek rimas da…ari2 dok kol…dok msg… aku tau la muka aku iras bekas awek dia…tapi tayah la nak test market kat aku lak..ak ni normal…bukan suka hubungan sejenis ni….selisih malaikat 44 la…hihi

Klah...tu je aku nak tulis arini...pikran nek semak da ni...hehe...salam...


1 Komentar untuk " "

hehe...bgs bgs...dh pandai pkr positi skit2...

confident je ko leh dpt seremban...aduyay..!

aku pn nk kalo cmtu....huwaaa....:((

Back To Top