.

.



EM...Diz week rasa pening and stress..pasal report yang tak penah sudah...anyway presentation da settle..haha..gile la...last minute siapkan slide and prepare apa nak present. Blur la...So g Melaka and settle sudaa presentation yg start dr kul 9 sampai kul 1230...gile tul...Dahla second advisor mcm apa je..very fussy...huh...lec muda..mcmtu la...By the way...presentation mcm biasa la..sora aku yang paling kuat antara presentor2 yang lain...sora aku mmg kuat..tu pasal kalu dok ngumpat...silap2 org dgr..heheh..Hurm..Pening la..ak da malas da nak sentuh report aku ni..malas nak edit2 lagi even lec da highlight mistake pasal report tu...MALAS la...!leh tak aku print je..ak antar trus...malas la nak pk...



Sekarang ni musim exam..suma kawan2 ak exam..wish u guys..gud luck for ur exam...teringat lak masa kat UiTM dulu..tyme2 ni la ak rasa rambut aku keguguran sbb stress ngn exam...dunno la..ak ni cpt stress..bila stress,aku nangis..eeii maloo nye...eheh..apa la khabar brite kawan2 aku sume ni...diam je...korang diam,aku lagi la diam...diam la sampai bila2...ekekeke..AAAAAAAAA...ak stresss..bila nak antar report aku ni...tensen la...kat sapa nak ngadu ni...haa....isnin ni da start keje....haaaa..nnt homesickk....haaa..ya Allah...kuatkan diri aku ni Ya Allah...:(

cyg...miss u...:(


p/s - mase tgh syok taip...mak kene geget tebuan..sian mak...bodo nye tebuan..




0 Komen untuk " "

Back To Top